Saskia neemt regelmatig een nieuwe hypnose of visualisatie voor jou op. Op deze pagina vind je een aantal gratis visualisaties die je direct kan luisteren.
Het werkt het beste als je je in een veilige ruimte bevindt, waar je niet gestoord kan worden. Sommige mensen vinden het fijn om naar de visualisatie te luisteren, als ze liggen, anderen vinden zittend op een stoel fijner. Een dekentje over je benen kan ook goed werken. Ik wens je heel veel plezier met de volgende visualisaties.

Je kan me trouwens ook op spotify of soundcloud volgen. Daar komen de nieuwste gratis visualisaties, en kan jij direct als eerste heerlijk ontspannend wegdromen.

Lichaam & intuïtie

 

Gelddoel halen

Meer dankbaarheid

 

 

Meer kracht

 

 

Wil jij jouw grootste (liefdes)angst transformeren?

Je hebt een vervelende ervaring gehad in de liefde. Een relatie waarin je jezelf wegcijferde, niet goed naar je vrouwelijke intuïtie luisterde, over je grenzen ging, aan jezelf ging twijfelen. Toen de relatie over ging, voelde het alsof je hart gebroken was. Op dit moment ervaar je angst. Angst om de rest van je leven alleen te blijven, angst om verlaten te worden, angst om je te binden of de angst om niet goed genoeg te zijn. Deze angst zit je nu in de weg. Je wilt het verleden GOED afsluiten, zodat je hart vrij is voor een mooie, liefdevolle toekomst.

Plan hier gratis doorbraak sessie:

Wil jij jouw angsten overwinnen en het verleden GOED afsluiten? Zodat jij klaar bent voor een mooi en liefdevol heden & toekomst? Meld je dan aan voor een gratis doorbraaksessie. In deze sessie kom jij erachter wat jouw probleem is, waardoor jij nog niet het leven hebt wat je zou kunnen hebben. We bekijken of we een juiste match zijn en of we verder willen met elkaar. Je ontvangt sowieso meerdere inzichten en minimaal 2 direct toepasbare tips om met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan. Plan jouw doorbraak sessie hier.