Transformeer jouw grootste (liefdes)angst, door de online masterclass van woensdag 18 augustus, waarin ik je precies leer:

🤩 Hoe jij je grootste liefdes(angst) kan overwinnen, waardoor deze angst je niet langer laat tegenhouden.
🤩 Welke 5 simpele stappen er zijn, waardoor jij negatieve overtuigingen transformeert.

Online masterclass - transformeer je grootste (liefdes)angst

Speciaal voor vrouwen die NU hun grootste (liefdes)angst willen transformeren, geef ik een online masterclass. Wil jij je niet langer laten tegenhouden door het ik ben niet goed genoeg gevoel? Meld je dan nu aan voor de online masterclass.

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding!  Je zal binnen 10 minuten een bevestigingsmail ontvangen.

Ontwerp zonder titel (2)

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor de online masterclass.  Als je er niet live bij kan zijn, kan je je toch aanmelden, want dan ontvang je de replay na afloop.

Als jij klaar bent om je overtuigingen te transformeren, dan zie ik jou in de online masterclass.

Ik help als transformatiecoach vrouwen (liefdes)angsten te transformeren, waardoor ze met meer zelfvertrouwen & liefde door het leven gaan.
DSC_819920210409bewerkt-logo

Wie geeft de online masterclass?

Joehoe, ik ben Saskia Vermeulen, coach en hypnotherapeut. Ik ben enthousiast, optimistisch, open, spontaan en houd van diepe gesprekken en verbinding. Op dit moment kan ik echt zeggen dat ik van mezelf houd, en ben ik trots op alles wat ik bereikt heb. Ik heb vertrouwen in mezelf en de toekomst.

Toch is het niet altijd zo geweest. 10 jaar lang had ik last van angsten en was ik onzeker. Ik voelde me niet goed genoeg, vergeleek me constant met anderen en van al mijn wensen was er geen een uitgekomen.

Tot het moment kwam dat ik kennis maakte met persoonlijke ontwikkeling. Door het lezen van boeken en het volgen van verschillende opleidingen, coaching en hypnose kwam ik steeds meer en meer in contact met mijn echte zelf. Ik heb geleerd om altijd op mijn vrouwelijke intuïtie te vertrouwen en ik ben dankbaar voor alles wat ik wel heb.

Online masterclass

Transformeer jouw (liefdes)angsten. Laat je niet langer tegenhouden door het ik ben niet goed gevoel.  Meld je nu aan voor de online masterclass om 19.30. Als je er niet live bij kan zijn, meld je dan toch aan, dan ontvang je namelijk de replay in je mailbox.

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding!  Je zal binnen 10 minuten een bevestigingsmail ontvangen.