Transformatie coach

Saskia is transformatie coach en gebruikt onder andere hypnose, NLP en energetische behandelingen. Ze zorgt ervoor dat ze de technieken toepast, waardoor jij het snelste getransformeerd wordt en sneller je doel behaald. Hieronder lees je enkele persoonlijke verhalen over transformatie coaching in het algemeen en je leest er ook alles over de persoonlijke transformatie die Saskia de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Klik op de foto en lees het verhaal.

Wat zijn de voordelen van een Access Bars behandeling?

Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen en rustig na een sessie. Alsof er meer rust en ruimte in het hoofd is gekomen.

Aniek geeft aan: “Het lukte me met geen mogelijkheid meer om ergens aan te denken, ik kon alleen nog maar ontspannen.  Ik heb nog uren compleet ontspannen voor me uit zitten staren. Aanrader!” Ontdek hier meer over de Access Bars behandelingen.

Wat zijn de voordelen van een hypnose sessie?

Als jij in hypnose gaat, dan omzeil je je kritische geest. Als jij jouw probleem met je brein had kunnen oplossen, dan had je het waarschijnlijk direct gedaan.
Je wilt je onbewuste gebruiken, om jouw probleem op te lossen. Jouw probleem is waarschijnlijk ergens in je verleden ontstaan. Wellicht tussen je 0 – 7 levensjaar. Je wist toen nog niet beter en je hebt een conclusie aan een situatie gekoppeld, die op dat moment de juiste keuze was.
Je gevoel verandert, als de betekenis van die situatie verandert. Op dit moment heb je veel meer opties en hulpbronnen tot jouw beschikking.

Het probleem is onbewust ontstaan en door hypnose te gebruiken kan je het direct onbewust oplossen. Je probleem is dus veel sneller en makkelijker op te lossen door middel van hypnose. Lees hier meer over hypnose.

Wil jij transformatie coaching gebruiken om je problemen te transformeren?

Ben jij klaar met het leven dat jij op dit moment hebt en wil jij jouw probleem zo snel mogelijk transformeren?
Boek dan hier jouw gratis transformatiegesprek met Saskia.