10 jaar lang was dit mijn grootste angst…

In 2008 had ik een vervelende relatie met een man. Hij loog om de kleinste details en gaf mij niet de aandacht en liefde die ik verdiende. Ik cijferde mezelf compleet weg, en ik zette hem op nummer 1, ik luisterde niet naar mijn vrouwelijke intuïtie, ik ging constant over mijn grenzen heen, ik ging aan mezelf twijfelen en door zijn leugens werd ik onzeker. Toen hij de relatie uitmaakte, voelde het alsof mijn hart gebroken was. Ik was gekwetst in de liefde.

Als dit liefde is; nooit meer. Dat was de conclusie die ik trok uit die relatie.

De 10 jaar die volgde, was ik doodsbang om weer gekwetst in de liefde te worden en om mezelf nogmaals te verliezen in een relatie. Ik saboteerde mezelf als ik aan het daten was met leuke mannen. Ik zag ik niet in dat ik mijn patroon moest veranderen.

Totdat ik plotseling helemaal alleen op Bali belandde.

gekwetst in de liefde

Ik was alleen en had alle tijd om over mijn leven na te denken.  Ik had last van het ik ben niet goed genoeg gevoel, vergeleek ik me constant met andere mensen in mijn omgeving en van al mijn doelen was er geen een uitgekomen. Kortom ik was doodongelukkig. Op Bali ontdekte ik dat het nu tijd was om mijn leven te veranderen. Ik wilde de angst om weer gekwetst in de liefde te worden loslaten en volop voor de liefde gaan.

Beperkende overtuigingen

Hierdoor ontstond mijn reis opzoek naar de belangrijkste persoon in mijn leven. De belangrijkste persoon dat was ikzelf! Ik leerde dat alles wat ik dacht (de welbekende bitch in je hoofd) en alle emoties die ik voelde, afkomstig waren van mijn beperkende overtuiging: ik ben niet goed genoeg.

Persoonlijke ontwikkeling

Ik kwam in aanraking met persoonlijke ontwikkeling. Door het lezen van meer dan 40 boeken, verschillende opleidingen en coaching, verschillende online trainingen; kwam ik steeds meer en meer in contact met mijn echte zelf.  De vrolijke, lieve, mooie, zorgzame en spontane Sas. Op het moment dat ik in coaching en hypnose contact maakte mijn onderbewuste, merkte ik dat ik veel sneller en makkelijker een oplossing bereikte voor mijn probleem. Had ik dat maar veel eerder geweten.

meer liefde voor jezelf, online training
Saskia

Ik heb geleerd om altijd op mijn vrouwelijke intuïtie te vertrouwen & om mijn emoties te tonen als dat nodig is. Alle emoties hebben een positieve intentie en mogen er zijn. Ik ben dankbaar voor alles wat ik wel heb en ik ben trots op alles wat ik bereikt heb. Ik heb vertrouwen in mezelf en de toekomst. Op dit moment kan ik echt zeggen dat ik van mezelf houd, dat ik een top leven heb en als ik tegenwoordig een date heb, dan is het gezellig en ben ik helemaal mezelf.

Wat is mijn visie?

Een relatie waarin jezelf wegcijfert, niet goed naar je intuïtie luistert, over je grenzen gaat of waardoor je gebroken bent als het uitgaat, kan ervoor zorgen dat je angsten ontwikkelt voor de toekomst. Dat je bang bent om weer gekwetst te worden in de liefde. Wat als het de volgende keer weer gebeurt?

De oplossing ligt op onbewust niveau

Angsten ontwikkelen meestal op onbewust niveau. Je onbewuste wil jou beschermen en veilig houden. 95% van alles wat jij doet, gebeurt onbewust. Bijzonder dat we alles met ons brein / bewustzijn (5% van alles wat jij doet) willen oplossen. Wat gebeurt er als je je onbewuste aan het werk zet om je angsten op te lossen? Dan gaat het veel sneller en makkelijker!

Ik heb 10 jaar verspild, door alles zelf uit te zoeken en geen hulp in te schakelen. Ik weet door alles wat ik ervaren heb, dat het vele malen sneller en makkelijker kan. Jij hoeft geen 10 jaar te wachten en te verspillen. Jij kan leren van mijn fouten en veel sneller het verleden echt goed afsluiten, zodat jij klaar bent voor een mooie liefdevolle toekomst.

Op dit moment help ik vrouwen om hun vorige relatie goed af te sluiten, zodat de angsten; angst voor afwijzing, angst om altijd alleen te blijven enz. vervagen. Ze doorbreken hun beperkende overtuigingen, zoals ik ben niet goed genoeg, ik trek altijd de foute man aan enz.  Ze krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen & liefde voor zichzelf, zodat ze met een hart vol vertrouwen kunnen richten op de mooie toekomst die voor hun ligt.

Wat is typisch Saskia?

JOEHOE! Dat is echt mijn woord. Ik word er blij van om dit woord te gebruiken. Ik ben enthousiast, optimistisch, open, spontaan en houd van diepe gesprekken en verbinding. Een leven waarin ik niet kan verbinden met mensen, geen mensen kan helpen om te groeien, dat zou ik verschrikkelijk vinden!

saskia

Elke dag lees ik van persoonlijke ontwikkelingsboeken, thrillers tot af en toe een tijdschrift. Ik vind het heerlijk om in een andere wereld op te gaan en nieuwe informatie op te doen. Als ik wil ontspannen, dan maak ik een Jan van Haasteren legpuzzel van 500 – 1000 stukjes, met een podcast op de achtergrond. Heerlijk tijdverdrijf voor de herfst en winter als het buiten kouder is.

Je kan me ’s nachts wakker maken voor een tripje naar een WATERPARK!

Waterparken zijn mijn guilty pleasure. Heerlijk vind ik het om een 28 meter hoge glijbaan te betreden, die dan met 80 kilometer naar beneden gaat, door een supergroot aquarium vol met haaien. Of een dropout glijbaan, die aftelt; three, two, one en waarbij de vloer openschuift en je naar beneden valt en de glijbaan begint. De adrenaline, lekker in het water, een hele dag vol plezier & fun is voor mij het perfecte uitje.

Groei & Ontwikkeling

Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling en volg regelmatig cursussen & trainingen. Ik zal mijn hele leven blijven leren en groeien. Omdat ik weet dat buiten mijn comfortzone mijn groei ligt, doe ik regelmatig enge dingen buiten mijn comfortzone. Denk aan een firewalk, ijsbad, vogelspin vasthouden en een pijl doorbreken met mijn keel. Groei is een natuurlijk onderdeel van ons.  Bomen groeien elke dag. Wij groeien ook elke dag. Als een boom ophoudt met groeien gaat hij dood. Als je als mens niet meer zou groeien, onthoud je jezelf van zoveel mogelijkheden. Wat is er allemaal mogelijk als jij elke dag nieuwe dingen zou leren en elke dag (al is het maar een klein beetje) zou groeien? Hoe zou het voor jou zijn om te groeien naar een nieuwe versie van jezelf?

Gekwetst in de liefde
Pijl doorbreken
gekwetst in de liefde
Wil jij geen tijd verspillen en nu afrekenen met jouw (liefdes)angst?

Ben jij gekwetst in de liefde & wil jij jouw angsten overwinnen en het verleden GOED afsluiten? Zodat jij klaar bent voor een mooi en liefdevol heden & toekomst? Meld je dan aan voor een gratis doorbraak sessie. In deze sessie kom jij erachter wat jouw probleem is, waardoor jij nog niet het leven hebt wat je zou kunnen hebben. We bekijken of we een juiste match zijn en of we verder willen met elkaar. Je ontvangt sowieso meerdere inzichten en minimaal 2 direct toepasbare tips om met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan. Plan jouw doorbraak sessie hier:

Plan nu een GRATIS doorbraak sessie, om direct een doorbraak te bereiken!

Vergeet niet: als je altijd doet wat je al deed, dan zal je ook de resultaten krijgen die je altijd had.
Als het nu tijd is voor nieuwe resultaten, dan is het ook tijd voor nieuwe acties!