Ben jij benieuwd naar wie ik ben?
Op deze pagina zal ik mezelf even voorstellen, aan de hand van mijn kernwaarden. De belangrijkste dingen in mijn leven. Als ik hieraan voldoe, dan ben ik gelukkig. Benieuwd naar wat mijn kernwaarden zijn? Lees ze hieronder!

Verbinding

Ik verbind me bewust en onbewust altijd met mensen in mijn omgeving.  In een test stond mooi beschreven: vreemden zijn voor Saskia vrienden die ze nog niet ontmoet heeft. Dat vond ik zo mooi! Ik ben niet heel goed in oppervlakkige gesprekken, ik ga vrij snel de diepte in. Het gaat zo automatisch, dat het echt een van mijn belangrijkste kernwoorden is! Een leven waarin ik geen mensen kan helpen, niet kan verbinden met mensen, geen mensen kan helpen om te groeien, dat zou ik verschrikkelijk vinden!

Verbinding

 

Vrijheid & avontuur

Vrijheid & avontuur zijn voor mij heel erg belangrijk. Ik houd van reizen en nieuwe mensen leren kennen. Nieuwe plekken ontdekken en de wijde wereld in trekken. Heerlijk. Vrijheid is voor mij: elke week ziet er anders uit, ik kan zelf kiezen wat ik wil doen en hoe ik mijn leven kan inrichten. Vrijheid als ondernemer is voor mij een niet te volle agenda, de vrijheid om te kiezen wat vandaag een bijdrage gaat zijn aan mijn onderneming, om te stoppen met dingen waar ik geen zin meer in heb en om te kiezen voor wat ik echt in mijn kern voel. 

Verbinding

 

Groei & Ontwikkeling

Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling en volg regelmatig cursussen & trainingen. Ik zal mijn hele leven blijven leren en groeien, omdat ik weet dat buiten mijn comfortzone mijn groei ligt, doe ik regelmatig enge dingen buiten mijn comfortzone. Denk aan een firewalk, vogelspin en een pijl doorbreken met mijn keel. Groei is een natuurlijk onderdeel van ons.  Bomen groeien elke dag. Wij groeien ook elke dag. Als een boom ophoudt met groeien gaat hij dood. Als je als mens niet meer zou groeien, onthou je jezelf van zoveel mogelijkheden. Wat is er allemaal mogelijk als jij elke dag nieuwe dingen zou leren en elke dag (al is het maar een klein beetje) zou groeien? Hoe zou het voor jou zijn om te groeien naar een nieuwe versie van jezelf?

Verbinding

 

Plezier & Fun

Waar word ik blij van?
Relaxen in de zon in mijn hangmat, het maken van een legpuzzel van Jan van Haasteren, luisterend naar een inspirerende audio tijdens een wandeling of zwemmend in een zwembad met het liefste meer dan drie glijbanen!

Het leven is vaak zo serieus, dat we vergeten dat je in het leven ook plezier & fun mag hebben. Ik onderneem ook echt vanuit fun en plezier. Wat vind ik leuk om te doen? Waar word ik echt blij van? Dan ga ik dat doen. Ook keuzes maken doe ik op deze manier. Welke social media past het beste bij mij? Waar word ik op dat moment het blijst van? Dan ga ik dat doen. Wanneer is de laatste keer geweest dat je echt dubbel hebt gelegen van het lachen? Hoe zou het voor je zijn als jij echt plezier hebt in je leven? Welke mensen in jouw omgeving brengen plezier en fun in jouw leven?

Verbinding