Transformeer je overtuigingen, transformeer je business

 

Speciaal voor gedreven ondernemers die NU hun negatieve overtuigingen willen transformeren. Ontdek de 5 stappen die je kan zetten, waardoor je overtuigingen zoals; ik ben niet goed genoeg kan transformeren!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding!  Je zal binnen 10 minuten een bevestigingsmail ontvangen. Ontdek hier het cadeau dat je van mij krijgt, als bedankje.

saskia

Wil jij afrekenen met negatieve overtuigingen, zoals ik ben niet goed genoeg EN wil jij ondernemen vanuit vervulling en plezier op  authentieke manier?
Ik geef op 2 juni een online masterclass: transformeer je overtuigingen, transformeer je business, waarin ik je precies leer:

🤩 Hoe jij je focus kan verleggen van denken in tekort naar denken in overvloed.
🤩 Welke 5 simpele stappen er zijn, waardoor jij negatieve overtuigingen transformeert.

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor de online masterclass. Dan leer ik jou om 19.30 de 5 stappen. Als je er niet live bij kan zijn, kan je je toch aanmelden, want dan ontvang je de replay na afloop.

🧲Als jij klaar bent om je overtuigingen te transformeren, dan zie ik je 2 juni. 🧲

coaching

Wie geeft de online masterclass?

Joehoe, ik ben Saskia Vermeulen. Ik ben positief, aanwezig, extravert en gedreven. Ik ben transformatiecoach en ik help ondernemers met het transformeren van negatieve overtuigingen.

Jarenlang heb ik me niet goed genoeg gevoeld, had ik problemen met geld (rood staan en schulden maken), focuste ik op wat er ontbrak in mijn leven en voelde ik me doodongelukkig. Ik vergeleek me constant met anderen, en kopieerde het gedrag van andere ondernemers, omdat ik dacht dat dat de weg naar succes was. Wat me natuurlijk niet de resultaten opleverde de ik wilde.

Het moment dat ik mezelf de vraag stelde: wat is het dat ik wel wil? veranderde alles.

Ik leerde ondernemen op mijn eigen authentieke manier, waardoor de focus verschoof van tekort naar overvloed, ervaarde ik veel meer plezier en vervulling, en kreeg ik meer gedaan in een kortere tijd. Ik ben nu veel gelukkiger en doe echt wat mij gelukkig maakt.

Ik help als transformatiecoach vrouwelijke ondernemers hun negatieve overtuigingen transformeren, waardoor ze met meer zelfvertrouwen, een bijdrage kunnen leveren voor hun klanten.

Transformeer je overtuigingen, transformeer je business

Reken af met jouw negatieve overtuigingen.  Laat je niet langer tegenhouden door het ik ben niet goed gevoel.  Meld je nu aan voor de online masterclass van 2 juni, om 19.30. Als je er niet live bij kan zijn, meld je dan toch aan, dan ontvang je namelijk de replay in je mailbox.

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding!  Je zal binnen 10 minuten een bevestigingsmail ontvangen. Ontdek hier het cadeau dat je van mij krijgt, als bedankje.  AANPASSEN