missie

Wereldwijd mensen verbinden met hun kern

Hoe zou het voor jou zijn om te weten wie jij echt bent? Je kernwaarden en missie heb je helder. Je weet wat je hier op aarde het liefste doet en je luistert naar je gevoel door de keuzes te maken die in lijn liggen met je missie en je waarden. Je staat in contact met wie je echt bent. Je mag helemaal jezelf zijn, want je weet waar jij op dit moment het gelukkigste van wordt. Je straalt als je het over je missie of kernwaarden hebt. Dat bedoel ik met in contact staan met je kern.

Groei

Groei is een natuurlijk onderdeel van ons.  Bomen groeien elke dag. Wij groeien ook elke dag. Als een boom ophoudt met groeien gaat hij dood. Als je als mens niet meer zou groeien, onthou je jezelf van zoveel mogelijkheden. Wat is er allemaal mogelijk als jij elke dag nieuwe dingen zou leren en elke dag (al is het maar een klein beetje) zou groeien? Het mooie is, dat iedereen een voorkeur heeft op welk gebied hij / zij graag wil groeien. Hoe zou het voor jou zijn om te groeien naar een nieuwe versie van jezelf?

Plezier

Het leven is vaak zo serieus, dat we vergeten dat je in het leven ook plezier mag hebben. Werk is een onderdeel waarin plezier heel vaak vergeten wordt. Wanneer heb jij voor het laatst echt plezier ervaren in je werk? Word jij oprecht blij van je werk? Hoe zou het voor je zijn als jij echt plezier hebt op je werk? Wat is het verschil met het heden? Ik denk dat je gezonder, gelukkiger en relaxter, meer in balans wordt van werk waarin je plezier kan ervaren.

Vrijheid

Avontuur is voor iedereen anders. Voor sommige mensen is avontuur als je nieuwe plekken of mensen ontmoet. Voor anderen bestaat avontuur uit meer spanning, denk aan parachute springen, of bungeejumpen. Avontuur is een onverwachte spannende gebeurtenis. Bij spanning kan je denken aan een klein kind dat vol enthousiasme staat te springen om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Avontuur leid je naar nieuwe ervaringen.