Transformeer je grootste (liefdes)Angst & stel je hart open voor liefde

Je hebt een vervelende ervaring gehad in de liefde. Een relatie waarin je jezelf wegcijferde, niet goed naar je vrouwelijke intuïtie luisterde, over je grenzen ging, aan jezelf ging twijfelen. Toen de relatie over ging, voelde het alsof je hart gebroken was. Op dit moment ervaar je angst. Angst om de rest van je leven alleen te blijven, angst om verlaten te worden, angst om je te binden of de angst om niet goed genoeg te zijn. Deze angst zit je nu in de weg. Je wilt het verleden GOED afsluiten, zodat je hart vrij is voor een mooie, liefdevolle toekomst.

Saskia Vermeulen
Herken je dit?
  1. Je voelt je niet goed genoeg.
  2. Het verleden is niet goed afgesloten. Er is geen closure!
  3. Je maakt je zorgen over de toekomst, dit is niet waar je verwacht had te zijn.
  4. Je vergelijkt jezelf vaak met anderen, waarom hebben zij het wel en jij nog niet? Hierdoor voel je je vaak onzeker.
  5. De angst om weer gekwetst te worden ligt onbewust altijd op de loer.
  6. Je vindt het lastig om je kwetsbaar op te stellen en emoties te delen.
Hoe nu verder?

Hoe lang blijf jij nog in de gevangenis van het verleden zitten? Is het nu tijd om jezelf te bevrijden en vrede met je verleden te hebben? Zodat jij vol zelfvertrouwen en liefde voor jezelf door het leven kan gaan? Als jij echt klaar bent voor verandering, zal je dingen anders moeten aanpakken.

Waar kan ik jou mee helpen?

Op dit moment help ik vrouwen om hun vorige relatie goed af te sluiten, zodat de angsten; angst voor afwijzing, angst om altijd alleen te blijven enz. vervagen. Ze doorbreken hun beperkende overtuigingen, zoals ik ben niet goed genoeg, ik trek altijd de foute man aan enz.  Ze krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen & liefde voor zichzelf. zodat hun hart vol vertrouwen zich kan richten op de mooie toekomst die voor hun ligt. Lees hier er meer over.

Laat mij je helpen om je hart open te stellen voor de liefde

1
Kopie van Kopie van Kopie (1)
2
Wat anderen zeggen over mijn coaching:

Saskia is een top coach!
Ik ben erg dankbaar dat zij mij een tijd begeleid heeft.
Zij weet niet alleen heel mooi door te vragen op precies de juiste punten. Zij geeft ook op een ongelooflijk mooie, positieve manier feedback. Waarna ze een subtiele suggestie geeft, waardoor ik de dingen anders ging bekijken en zelf nieuwe mogelijkheden ging ontdekken.
En door haar stralende lach en aanstekelijke enthousiasme is het coach proces steeds weer één groot plezier, ook na moeilijke momenten.
Doe jezelf een plezier en laat je coachen door Saskia!
Nicole,

“Saskia heeft gouden handen, waarmee ze super goed aanvoelt wat je nodig hebt.”
Anne

Inspiratie
Kopie van Kopie (2)
Kopie van Kopie (1)
3
Wie ben ik?

Joehoe, ik ben Saskia Vermeulen, coach en hypnotherapeut. Ik ben enthousiast, optimistisch, open, spontaan en houd van diepe gesprekken en verbinding.

Toch is het niet altijd zo geweest. 10 jaar lang had ik last van een grote angst en was ik onzeker. Ik voelde me niet goed genoeg, vergeleek me constant met anderen en van al mijn wensen was er geen een uitgekomen. Het hele verhaal lees je hier. 

Tot ik in aanraking met persoonlijke ontwikkeling. Door het lezen van boeken en het volgen van verschillende opleidingen, coaching en hypnose kwam ik steeds meer en meer in contact met mijn echte zelf en kon ik mijn angsten overwinnen. Ik heb geleerd om altijd op mijn vrouwelijke intuïtie te vertrouwen en ik ben dankbaar voor alles wat ik wel heb.

transformatie coaching