Wil jij met meer liefde voor jezelf voelen? Wil jij ik ben niet goed genoeg gevoelens achter je laten? Op 10 februari geef ik een online training, waarin ik jou de 5 stappen leer, waardoor je meer liefde voor jezelf kan voelen. Je gaat hierdoor makkelijker je dromen en doelen bereiken.
Meld je hier aan voor de online training: in 5 stappen meer zelfvertrouwen.

Als jij jouw leven op dit moment een cijfer mocht geven.
Is het dan een voldoende of scoor jij op dit moment een onvoldoende?

Ik weet hoe het voelt als je leven een onvoldoende is.
Mijn leven was eind 2015 waardeloos. Ik gaf mijn leven een -2, ik was negatief, ongelukkig en verveelde me. Ik wilde meer uit mijn leven halen, maar ik wist niet goed wat en hoe. Van al mijn dromen was er geen één uitgekomen.

Hoe anders is dat nu. Op dit moment heb ik een waardevol leven. Ik zit goed in mijn vel, ik ben positief en dankbaar. Ik kijk vooral naar wat ik wel heb: ik heb een uitdagende baan, lieve vrienden & familie en een schattige kat. Ik train en coach mensen, naar een waardevol en vervullend leven.
Ik geef mijn leven nu een dikke 8.

Wat is haar geheim, hoor ik je denken.
Ik heb ontdekt dat er 5 simpele stappen zijn, die je kan nemen om met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan.
Wil jij meer waardevolle resultaten bereiken, meer uit je leven halen? Dan is het nodig dat je weet over welke 5 stappen ik het heb.

Ik geef op 27 januari een online training over deze 5 stappen. En het leuke eraan is: de training is helemaal GRATIS. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is je aanmelden & om 19.00 uur, op woensdag 27 januari aanwezig te zijn. 80% van succes is aanwezig zijn. Wil jij echt veranderen? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen, want steeds een klein stapje vooruit, dat maakt het verschil tussen wie je nu bent en wie je wilt zijn.
PS. mocht je er niet bij aanwezig kunnen zijn, meld je dan toch aan, want je krijgt de replay opgestuurd.

Is het nu tijd om het leven te gaan leven, wat jij diep van binnen al lang wilt? Volg dan deze online training!

Meld je hier aan voor de online training: in 5 stappen meer zelfvertrouwen.

 

    Wie geeft de training?

    Ik ben Saskia Vermeulen, oprichter van verbinding & power coaching. Ik heb me jarenlang niet goed genoeg gevoeld. Ik voelde me niet goed genoeg voor een relatie, leuke baan, leuk huis en ga zo maar door. Van al mijn dromen en verlangens had ik er niet één behaald. Ik keek vooral naar wat ik niet had en wat er niet goed ging. Totdat ik met mezelf aan de slag ging. Ik ontdekte het pad van de persoonlijke ontwikkeling en ik transformeerde mijn negatieve overtuigingen een voor een. Nu ben ik dankbaar voor wat ik wel heb, voel ik liefde voor mezelf & heb ik veel meer zelfvertrouwen. Als ik angst voel, laat ik me daardoor niet tegenhouden. Ik transformeer levens van anderen, door middel van mijn coaching en hypnose.

    Kopie van Kopie van Zonder titel (6)

    Meld je hier aan voor de online training: