Nieuw: 6 weken durende online training voor vrouwen om meer liefde voor jezelf te ervaren.

Ontdek hoe jij meer liefde voor jezelf kan voelen, doordat je op een positieve manier naar jezelf & de wereld kijkt!

Wat gaat er gebeuren als jij de liefde voor jezelf echt voelt?

Lieve mooie vrouw,
Wil jij meer liefde voor jezelf voelen? Je wilt positief door het leven gaan, blij zijn met jezelf en je lichaam en weten wat jou uniek maakt.
Ben jij klaar met jezelf kleiner maken dan je bent, jezelf wegcijferen, jezelf constant vergelijken en negatief denken?

In een sollicitatiegesprek vroegen ze aan mij om 10 goede eigenschappen over mezelf op te noemen. Ik verstijfde en met moeite wist ik er 6 goede eigenschappen uit te persen. Ik schaamde me dat ik het niet wist. Hoe goed kende ik mezelf eigenlijk? Het was tijd om mezelf beter te leren kennen. Ik weet nu wat mij speciaal en uniek maakt en ik voel echt liefde voor mezelf.

Wat verandert er voor jou als jij meer liefde voor jezelf ervaart?

Het resultaat van mijn online training:

1 Meer liefde voor jezelf

2 Je weet wat jouw kwaliteiten zijn en wat jou uniek en leuk maakt.

3 Je bent positiever

Herken jij dat:

 • Je niet weet waarom jij leuk bent.
 • Je vaker negatief dan positief over je lichaam en je eigen leven denkt.
 • Als je aan talenten en goede eigenschappen denkt, weet je niet precies wat jou uniek maakt.
 • Je je lichaam niet mooi of zelfs lelijk vindt.
 • Je hebt weinig tot geen zelfvertrouwen.

Wanneer is de online training; meer liefde voor jezelf iets voor jou?

 • Als je meer liefde wilt voelen voor jezelf.
 • Als je klaar bent met je leven op dit moment.
 • Als je niet (goed) weet wat jou uniek en leuk maakt.
 • Je wilt meer liefde voor je lichaam voelen.
 • Als je positiever wilt zijn over jouw leven.
meer liefde voor jezelf

” Liefde maakt het onmogelijke mogelijk” 

Na het volgen van de online training; meer liefde voor jezelf:
 • zal je ervaren dat je meer zelfvertrouwen hebt.
 • weet je beter wat jou leuk en uniek maakt
 •  kun je je supervillain (negatief stemmetje) sneller herkennen en wegsturen
 • denk je positiever over jezelf en je lichaam
Wat is de inhoud van de online training; meer liefde voor jezelf:

Week 1: Karakter
We bekijken de wereld vaak gekleurd, het is maar net welke bril jij op hebt gezet, welke kant van de wereld jij ziet. Heb jij een negatieve bril op, dan zie je de wereld ook negatief. Heb jij een positieve bril op, dan zie je de wereld positief. De rest laat je brein weg. In deze module, ga je met je positieve bril op ontdekken welke positieve eigenschappen jij hebt.

Week 2: Gedachten
Heb jij voornamelijk negatieve gedachten?  Dan heb je je negatieve bril opgezet. Heb jij voornamelijk positieve gedachten, dan heb jij je positieve bril opgezet. In deze module leer je hoe je op een simpele manier je gedachten, positiever maakt. Het grote voordeel hiervan is, dat je negatieve gedachten veel sneller herkent en dus eerder kan stopzetten!

Week 3: Lichaam
Je verlegt in deze module je ingezoomde focus. Vaak ben je gefocust op een klein negatief onderdeel van ons lichaam; te dikke buik, scheve neus, bultjes op je armen. Hierdoor vergeet je vaak dat je gezond bent en wat je lichaam allemaal kan: lopen, dansen, springen, fietsen en nog veel meer. Het grote voordeel hiervan is, is dat je de mooie kanten van je lichaam meer gaat waarderen.

Week 4: Intuïtie
Heb jij een hoofdrol of een bijrol in jouw leven? Laat jij je vaak beïnvloeden door anderen of volg jij je eigen intuïtie? In deze module ga je ervaren wat jou gelukkig maakt. Hoe ziet jou ideale weekend eruit? Wat wil je graag doen? 

Week 5: Kwetsbaarheid
Je onderzoekt wat er zou gebeuren, als jij je wat meer openstelt en wat meer durft te delen met lieve mensen in je omgeving. Het vergt moed om je kwetsbaar op te stellen, maar je krijgt er veel voor terug. 

Week 6: Dankbaarheid
Dankbaarheid is een van de grote pijlers van een positieve wereld. Je kan alleen dankbaar zijn, als je met een positieve blik naar de wereld kijkt. Je oefent in grote en kleine momenten om dankbaar voor te zijn. Hoe zal jouw wereld veranderen, als je dankbaar kan zijn voor alle positieve momenten in je leven. EN op het moment dat je brein nu zegt, er zijn weinig tot geen positieve momenten in mijn leven, dan weet je dat je hier nog wat kan halen. 

Maak kennis met Saskia Vermeulen:

Joehoe, ik ben Saskia Vermeulen, coach en hypnotherapeut. Ik ben enthousiast, optimistisch, open, spontaan en houd van diepe gesprekken en verbinding. Op dit moment kan ik echt zeggen dat ik van mezelf houd, en ben ik trots op alles wat ik bereikt heb. Ik heb vertrouwen in mezelf en de toekomst.

Toch is het niet altijd zo geweest. 10 jaar lang voelde ik me niet goed genoeg, vergeleek me constant met anderen en van al mijn wensen was er geen uitgekomen.

meer liefde voor jezelf, online training

Tot ik in aanraking kwam met persoonlijke ontwikkeling. Door het lezen van  boeken, en het volgen van verschillende opleidingen, coaching en hypnose, kwam ik steeds meer en meer in contact met mijn echte zelf.  De vrolijke, lieve, mooie, zorgzame en spontane Sas. Op het moment dat ik in coaching en hypnose contact maakte mijn onderbewuste, merkte ik dat ik veel sneller en makkelijker mijn angsten kon overwinnen en met meer zelfvertrouwen door het leven kon gaan. Had ik dat maar veel eerder geweten.

Dit zeggen anderen over de online training; meer liefde voor jezelf:

Ik heb gemerkt dat ik hierdoor weer op een positievere manier naar mijzelf ben gaan kijken en ben mijzelf hierdoor bewuster geworden dat het daadwerkelijk allemaal wel goed gaat komen zolang ik maar dicht bij mijzelf blijf.

Op het begin kan de cursus best confronterend zijn, maar zeker in een positieve zin. Je leert beter naar jezelf te kijken, te luisteren en te voelen.

Je leert jezelf weer kennen. Ik zou iedereen deze cursus aanraden, zeker wanneer je aan jezelf begint te twijfelen of wanneer je jezelf gewoon beter en bewuster wilt leren kennen.

Ik ben onlangs met de cursus gestart en ben blij verrast. de cursus is heel persoonlijk en in het begin best confronterend,
Het leuke eraan is dat wel op een andere manier naar jezelf gaat kijken, en je daardoor ook weer beter in je vel gaat voelen.
Je kan zien dat Saskia veel ervaring heeft, en dat ze deze cursus met veel liefde en passie gemaakt heeft,

ik zou iedereen deze cursus aanraden, zeker als je een wat moeilijkere periode in je leven hebt meegemaakt,
liefde voor jezelf is het belangrijkste wat er is, zeker als je hierdoor weer gaat stralen.

iedereen is uniek, en met deze cursus komt het beste van jezelf weer naar boven,

Bedankt Saskia

“Van onszelf houden is de kracht die ons heelt.” Louise Hay

Als de online training niet is wat je ervan verwachtte, stuur mij dan binnen 30 dagen een email en 100% van je investering zal teruggestort worden. Dat is hoe overtuigd ik ben over deze online training!