Wat is hypnose? Kom ik wel uit hypnose? Verlies ik de controle als ik onder hypnose ben? Veel mensen hebben verkeerde opvattingen omtrent hypnose.
Ze hebben ooit een hypnotiseur mensen gekke dingen zien doen op een podium; mensen die een kip nadeden, dachten dat iedereen naakt in de zaal zat of ze aten een citroen en dachten dat het een sinaasappel was. Puur voor het vermaak van het publiek. Hierdoor denken veel mensen dat je de controle verliest als jij in hypnose bent. Dat is absoluut niet het geval, jij hebt altijd de controle! Lees hier een artikel over de 4 grootste mythes over hypnose.

Wat is hypnose?

Waarschijnlijk heb je een hypnotische staat al eerder ervaren. Als jij kijkt naar een prachtige film, en je helemaal in de film gezogen wordt, en het gevoel hebt in de film te zitten. Het zou zo maar kunnen zijn dat iemand iets tegen je zegt, die de film niet kijkt, en dat je dat op dat moment niet hoort, omdat je helemaal in de film zit. Dat is een hypnotische staat.

Wanneer je naar huis rijdt, kan je ook een hypnotische staat ervaren. Dat je ineens ergens bent, en denkt huh ben ik nu al hier? Net was ik nog daar en nu ben ik hier. Het stukje tussen daar en hier heb je niet bewust meegemaakt. Je bent ook niet geteleporteerd naar de plek waar je nu bent. Je was in een hypnotische staat.

Als je een boek leest en helemaal meegenomen wordt door de wereld in het boek, dan ben je ook in een hypnotische staat.

Ik neem elk weekend een gratis nieuwe hypnose op voor jou. Luister hier direct naar een hypnose…

Wil jij hypnose gebruiken om je problemen sneller te transformeren?

Ben jij klaar met het leven dat jij op dit moment hebt en wil jij jouw probleem onder hypnose transformeren?
Boek dan hier jouw gratis transformatiegesprek met Saskia.