Vandaag, op maandagochtend 29-3-2021 wil ik even tegen je zeggen: het is tijd! Tijd om op jouw plek te gaan staan en tijd om voor je dromen te gaan!

Oké het kan zijn, dat je denkt, Sas waar heb jij het over?
Ik heb het over je dromen. Wat is het dat je echt wilt? Waar word jij gelukkig van? Wat is datgene dat jij graag uit wil laten komen?

Heb jij je dromen al hardop uitgesproken? Of is het nog een geheime droom? Zet vandaag de eerste stap en spreek je droom uit.

Wellicht weet je niet goed wat je dromen zijn. Dan is de eerste stap: onderzoeken wat je dromen zijn en waar jij gelukkig van wordt.

Ja, maar Sas: wie zit er op mij te wachten, ben ik wel goed genoeg? Hoor ik je bijna denken..
Bijna, want dit zijn de meest voorkomende excuses zijn, om niet voor je dromen te gaan, en je plek in te nemen.
Maar wat die mensen doen, is zichzelf scheef vergelijken met anderen.

Het is alsof ze in groep 1 zitten, en 4 jaar oud zijn  en zichzelf vergelijken met iemand die in groep 4 zit en 8 jaar oud is.
Die persoon heeft een aantal jaren ervaring meer. Het is een scheve vergelijking, want je zou je moeten vergelijken met diegene toen hij / zij in groep 1 zat en ook 4 jaar oud was.

Stop dus met vergelijken, je weet niet hoeveel jaar ervaring die persoon op je voorloopt. Je wordt hier heel ongelukkig van, stop er dus mee!

En Start met leven. Leef je eigen leven en begin met het ontdekken en uitspreken van je dromen.
Als je wilt kan je je dromen met mij delen. Ik zou het heel leuk vinden als je dat zou willen doen. Je kan ze mailen naar info@saskiavermeulen.nl of hieronder een reactie plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *