is dit alles

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor wie is dit webinar?
Voor alle dertigers die 2019 goed willen beginnen, geef ik het gratis webinar: wat te doen aan het is-dit-alles-gevoel. 

Dit webinar is heel geschikt voor mensen die vastlopen in de bloei van hun leven. Het leven is saai en biedt te weinig uitdaging.
Is dat alles wat er is? NEE! Het is tijd om voor jezelf te kiezen!

Tijd om je te ontwikkelen en je zelfvertrouwen te laten groeien. Tijd om je angsten te overwinnen en hierdoor het gevoel van kracht en regie over je eigen leven (terug) te krijgen.

Inhoud webinar
Tijdens het webinar ga je aan de slag met wat je niet langer wilt hebben. Wat maakt dat jij last hebt van het is dit alles gevoel? Maar ook met wat je juist in je leven wilt. Waarom wil je verandering? Als je uitgaat van je 
talenten, passies, kernwaarden, kan je hierdoor veranderingen doorvoeren, waardoor je meer geluk zal ervaren.

Ik gebruik voor dit webinar een waardevol NLP model, waardoor je meer inzicht krijgt in je waarneembare en niet waarneembare handelingen.

Wie is de Trainer?
Saskia Vermeulen, NLP Practitioner


De trainer van dit webinar ben ik, Saskia Vermeulen. 

Ik ben 31 jaar en ik ben NLP Practitioner. In 2015 had ik zelf last van het is dit alles gevoel en was mijn leven heel erg saai en voelde het alsof ik gefaald had, omdat ik in de bloei van mijn leven zat en het leven moest toch leuk zijn? Mijn reis naar persoonlijke ontwikkeling begon. Ik heb heel veel verschillende dingen geprobeerd. Ik kan je zeggen dat ik nu vele malen gelukkiger ben en ik mijn leven niet meer saai kan noemen. Nu ik NLP Practitioner ben, kan ik jou helpen. Ik heb de reis zelf ook doorgemaakt en ik heb de technieken vanuit NLP om je echt verder te helpen.  Wil jij een leuk leven?
Meld je dan nu aan!

Ook als je er niet live bij kan zijn, want dan ontvang je een replay en kan je het op je gemak terugkijken. 

Wanneer is het eerstvolgende webinar?
– Donderdag 17 januari om 20:00.

Waar kan ik me aanmelden voor het webinar?
– Klik hier.