Saskia neemt regelmatig een nieuwe hypnose of visualisatie voor jou op. Op deze pagina vind je een aantal gratis hypnose die je direct kan luisteren.
Het werkt het beste als je je in een veilige ruimte bevindt, waar je niet gestoord kan worden. Sommige mensen vinden het fijn om hypnose te doen als ze liggen, anderen vinden zittend op een stoel fijner. Een dekentje over je benen kan ook goed werken. Zorg er in ieder geval voor dat je benen en armen niet gekruist zijn, zodat de energie goed kan doorstromen. Ik wens je heel veel plezier met de volgende hypnoses.

Je kan me trouwens ook op spotify of soundcloud volgen. Daar komen de nieuwste gratis hypnoses, en kan jij direct als eerste heerlijk in hypnose.

Boodschap van je lichaam & intuïtie

 

Een probleem oplossen in hypnose

Energieën van anderen loslaten

 

Een doel voor de toekomst nu bereiken.

 

Wil jij jouw grootste (liefdes)angst transformeren?

Je hebt een vervelende ervaring gehad in de liefde. Een relatie waarin je jezelf wegcijferde, niet goed naar je vrouwelijke intuïtie luisterde, over je grenzen ging, aan jezelf ging twijfelen. Toen de relatie over ging, voelde het alsof je hart gebroken was. Op dit moment ervaar je angst. Angst om de rest van je leven alleen te blijven, angst om verlaten te worden, angst om je te binden of de angst om niet goed genoeg te zijn. Deze angst zit je nu in de weg. Je wilt het verleden GOED afsluiten, zodat je hart vrij is voor een mooie, liefdevolle toekomst.

Plan hier gratis doorbraak sessie:

Wil jij jouw angsten overwinnen en het verleden GOED afsluiten? Zodat jij klaar bent voor een mooi en liefdevol heden & toekomst? Meld je dan aan voor een gratis doorbraaksessie. In deze sessie kom jij erachter wat jouw probleem is, waardoor jij nog niet het leven hebt wat je zou kunnen hebben. We bekijken of we een juiste match zijn en of we verder willen met elkaar. Je ontvangt sowieso meerdere inzichten en minimaal 2 direct toepasbare tips om met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan. Plan jouw doorbraak sessie hier.