Wat zijn de Bars?

 

Zou jij meer rust willen ervaren? Heb jij negatieve gedachten? Zoals ik ben niet goed genoeg, ik ben het niet waard, ik ben minder dan…  En zou je daar vanaf willen? Dan is een Bars behandeling echt iets voor jou! De Bars zijn 32 punten op je hoofd, waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen. Als je je Bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt. Hoe fijn zou het zijn als je dat allemaal kan deleten? 

Met een Access Bars behandeling ontlaad je op een zachte manier spanning en stress. Tijdens een sessie worden 32 drukpunten licht aangeraakt. Hierdoor gaat de energie weer stromen en de spanning van je opgeslagen gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten wordt los gelaten en opgeruimd. De behandeling is zeer ontspannend en creëert rust en ruimte in je hoofd. 

Een Bars ® behandeling kan je helpen spanning uit je hoofd en lijf los te laten!

Wat zijn Access Consciousness® Bars®?

Hoe ziet een Bars behandeling eruit?
Tijdens de behandeling lig je op mijn massagetafel. Je kan je kleding gewoon aanhouden. De 32 punten op je hoofd worden lichtjes aangeraakt, sommige kort, andere wat langer. Het kan zijn dat je in slaap valt wat echter geen invloed op de behandeling heeft. Een sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten.

Door het aanraken van de punten gaat de energie stromen. Je laat daardoor emotionele en lichamelijke ballast (makkelijker) los.

Wanneer kan een Bars behandeling je helpen?

Een Bars sessie kan werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan;

 • angsten en fobieën

 • depressie

 • psychische klachten

 • vermoeidheid en slapeloosheid

 • lichamelijke klachten

 • betere concentratie

 • stress verminderend

 • immuunsysteem versterkend

 • een positievere houding ten opzichte van het leven

Wat wordt er verwijderd tijdens een Access Bars ® sessie?

Dit kunnen ervaringen zijn, zoals beperkende overtuigingen, een negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken. Deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

Wat zijn de voordelen van een Bars behandeling?

Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen en rustig na een sessie. Alsof er meer rust en ruimte in het hoofd is gekomen.

Wat zijn de resultaten van een Bars behandeling?
De meest gehoorde resultaten zijn:

 • mijn hoofd is leger

 • ik slaap beter

 • het voelt niet meer zo zwaar, het lijkt makkelijker te gaan

 • ik heb meer energie

 • ik voel me meer mezelf

 • ik ben rustiger

 • ik ervaar meer rust

 • ik sta meer in mijn kracht

Wat gebeurt er als je je Bars laat nalopen?

Voor veel mensen is de eerste keer dat ze hun Bars laten nalopen, ook de eerste keer dat ze zichzelf werkelijk toestaan om te ontvangen, zonder verplichten of overwegingen.
De hersengolven vertragen daadwerkelijk als je je Bars laat nalopen.
Alle gedachten, overwegingen en emoties die je hebt opgeslagen laat je tijdens en na een Bars behandeling los. Hierdoor ontstaat er veel meer ruimte. Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe mogelijkheden die het leven jou te bieden heeft?

Boek dan nu een Bars behandeling. Deze behandeling duurt tussen 60 en 90 minuten.

Wat zijn de voordelen van een Bars behandeling?

Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen en rustig na een sessie. Alsof er meer rust en ruimte in het hoofd is gekomen.

reiki

Anne  

Deze week heb ik een hele fijne Access Bars behandeling ontvangen van Saskia. Ik heb al eerder een behandeling gekregen bij twee andere personen, maar deze keer bij Saskia was erg bijzonder. Ik voelde het meteen stromen en kreeg overal tintelingen in mijn lichaam. Ik kwam tijdens de sessie tot diepe rust en kon me volledig ontspannen. Toen de behandeling klaar was, voelde ik me helder en licht. Alle stress en moeheid was uit mijn lijf. Saskia heeft me ook nog persoonlijke tips gegeven voor de rest van de dag. Deze Access Bars behandeling was heel speciaal en echt anders dan bij anderen. Saskia heeft gouden handen waarmee ze super goed aanvoelt wat je nodig hebt!

Annoniem (geverifieerde eigenaar)  

Lieve Sas,

ik heb bij jou een bars sessie gevolgd en ben echt super blij verrast,
in het begin was het een raar gevoel, tintelingen in je handen en voeten, koude rillingen.
maar je wordt steeds meer ontspannen. ik heb me er nog proberen tegen te verzetten, maar op een gegeven moment ging dit niet meer. toen dacht ik bij mezelf… laat ook maar…
ik ben toen in een soort wereld terecht gekomen die eigenlijk wel heel erg fijn was. rustig, je krijgt geen gedachten meer binnen en je bent super ontspannen. toen je mij naar een tijdje weer terughaalde naar de bewoonde wereld voelde dit erg vreemd aan.. ik moest toch een half uurtje bekomen. dit was echt een bijzondere en fantastische ervaring.

je grapt altijd dat je magische handen hebt, maar dat is echt zo!!

Bedankt Sas,

Dikke kus,

Aniek  

Ook ik heb onlangs van een Bars sessie mogen genieten. Heel eerlijk.. ik ben de nuchterheid zelve en wist niet heel goed wat te verwachten. Sterker nog: ik vond het ergens wel een uitdaging voor Saskia als ik continu heel hard aan dingen ging denken. Geen probleem want ik kwam volledig gestresst bij haar aan vanuit mijn werk. De eerste ‘handgrepen’ (mag ik ze zo noemen?) was mn hoofd nog erg druk, lag ik lekker te kletsen maar voelde ik wel vanalles door mn lijf stromen. Na een tijdje schoot ik in de lach.. het lukte me met geen mogelijkheid meer om ergens aan te denken, ik kon alleen nog maar ontspannen. Het fijne is dat Saskia zich heel goed aanpast aan haar clienten.. bij mij was losser en vrolijk maar het kan ook heel rustig en relaxt. En niks ten koste van het resultaat. Ik heb nog uren compleet ontspannen voor me uit zitten staren. Aanrader!