Vreemde wereld
We leven in een vreemde wereld op dit moment. Door het covid-19 virus heerst er op dit moment veel angst, boosheid, verdriet en schaamte in de wereld. Voor een gevoelige, spirituele ondernemer en vrouw is het best uitdagend om in je eigen kracht te blijven staan. Het is lastig om je niet mee te laten slepen door alle emoties van anderen, om niet overweldigd te worden door angst en verdriet, alle indrukken die je op tv ziet. Je hebt ook nog een gezin, huishouden en bedrijf te runnen.

Het is niet erg als je je op dit moment overweldigd voelt. Heb jij op dit moment last van irritatie, frustratie en / of boosheid luister dan naar de volgende visualisatie, om direct de controle over boosheid te krijgen. 

Ik geef vier coaching sessies waarin we de grote negatieve emoties behandelen:
– Angst
– Boosheid
– Verdriet
– Schuld & Schaamte

Waarom geef ik deze coaching sessies?
In mijn omgeving zie ik zoveel lieve spirituele vrouwelijke ondernemers die last hebben van alles wat er nu in de wereld gebeurd. Dat is natuurlijk niet zo gek. Je bent niet voor niets spiritueel, wat inhoudt dat je veel beter kan voelen en emoties van anderen soms automatisch overneemt. Vrouwen voelen emoties vaak beter, maar ook langer dan mannen. Vandaar dat ik deze coaching sessies alleen beschikbaar stel voor spirituele ondernemende vrouwen.

Wellicht heb jij op dit moment ook last van plakemoties, zoals ik ze gekscherend noem. Emoties die niet van jou zijn, maar als het ware aan je vast plakken. De emoties voelen heel sterk en als je niet weet dat ze niet van jou zijn, kan het verstikkend werken. Wellicht heb je op dit moment last van je eigen emoties, ze voelen overweldigend en je hebt geen idee wanneer de laatste keer was dat je helemaal ontspannen was.

Als je op dit moment last hebt van angsten, vol hoofd, negatieve overtuigingen, luister dan de volgende visualisatie, om meer rust te ontvangen.

Wat haal je uit de coaching sessies?

Wat haal je uit de coaching sessies?

MEER POSITIEVE GEVOELENS, ZOALS MOED, LIEFDE, GELOOF, KRACHT
Het is ontzettend dapper om met je emoties aan de slag te gaan. Het vergt wat van jezelf. Je gaat het aan. Dat is een ontzettend dapper besluit, wat je neemt uit liefde voor jezelf. Waar andere mensen zich verstoppen, ben jij iemand die gaat staan en zegt hier ben ik. Je gelooft in jezelf, kijkt de emotie recht aan en je gaat de strijd aan. En je komt hier veel sterker en krachtiger uit. APPLAUS voor jou! Dat zorgt dat we daarna aan de slag kunnen met…

MEER VOELEN
Vaak willen helemaal niet MEER voelen, we willen de (negatieve) emoties helemaal niet voelen. We verstoppen ons, lopen weg, verdoven onszelf (met alcohol of eten) we doen er alles aan om de emotie, maar niet te hoeven voelen. Wat als we de emotie helemaal omhoog laten komen en hem helemaal voelen? Wat wil de emotie je vertellen?  Ik geloof dat alle emoties in de kern een positieve intentie hebben. We gaan dus voelen wat de positieve intentie van deze emotie voor jou is. En daarna gaan we door naar…

MEER RUST
We willen meer rust, innerlijke rust, een leeg hoofd een rustig lijf. De negatieve emotie nadat we haar helemaal gevoeld hebben, laten we los en hierdoor vinden we meer rust.  Je pakt de regie terug, door de controle te hebben over je gedachten. Je gedachten veroorzaken je gevoelens. Door te focussen welke gedachten je wel en niet toelaat in je hoofd, heb je de controle over je gevoelens en hierdoor krijgen we…

MEER IMPACT
Door je eigen emoties beter onder controle te hebben, kun je meer impact maken. Je bent een lievere, rustigere vriendin voor je partner. Lievere moeder voor je kinderen. Rustiger en meer in balans voor je klanten, die je nu meer dan ooit nodig hebben. Je hebt meer energie om een grotere impact te maken voor je klanten, waardoor zij ook weer andere kunnen helpen en zo vergroten we de impact op de wereld.

Details:
4 verschillende coachingssessies.

De regie over ANGST
De inhoud van BOOSHEID
Omgaan met VERDRIET
SCHULD & SCHAAMTE loslaten
Investering: per sessie 25 euro.
1 op 1 coachingssessie ONLINE
Tijdstip: naar keuze in overleg.

Waar: vanaf een plek naar keuze thuis te volgen!

Wil jij je aanmelden voor deze coaching sessies?

Het zou zomaar kunnen dat je 1 emotie hebt waarvan je denkt die past echt goed bij mij, bij die coaching sessie wil ik heel graag bij zijn. Je kan hieronder de desbetreffende emotie kiezen en voor die coaching sessie een los ticket kopen voor slechts 25 euro. Let op er zijn maar 5 coaching sessies per emotie beschikbaar. Dus als dit echt iets voor je is, twijfel dan niet langer en koop nu de coaching sessie van de desbetreffende emotie, voordat je te laat bent.

Het zou ook zomaar kunnen dat je een persoon bent die graag ALL-IN gaat. Volle bak vooruit, ook al kan het soms een beetje oncomfortabel zijn. Je wilt leren en groeien, want daardoor word je een mooier, liever, rijker persoon.  Dan kan ik het me goed voorstellen dat je graag alle vier de coaching sessies wilt bijwonen. Voor deze ALL-IN personen heb ik een goede deal. 4 coaching sessies voor geen 100 euro, maar slechts 75.