Ervaar jij op dit moment ook het gevoel van gegijzeld te zijn?
Niet gegijzeld door de overheid met al haar maatregelen, maar gegijzeld door je verleden. 
​​​Je hebt vervelende ervaringen in het verleden meegemaakt, die constant in je hoofd zitten.
Je staat met een been nog in het verleden, hierdoor voel je je ongelukkig. Je wilt graag alles uit je leven halen, maar op dit moment lukt dat niet. Je hebt op dit moment niet het leven dat je graag zou willen. Je ervaart stress omdat je je vergelijkt met anderen. Zij zijn al verder. Jij wilt dat ook, maar het lukt maar niet.  

Je hebt op dit moment niet het leven dat je graag zou willen. Je ervaart stress omdat je je vergelijkt met anderen. Zij zijn al verder.
Jij wilt dat ook, maar het lukt maar niet.

Je bent helemaal klaar met je minderwaardig, niet goed genoeg voelen en je voelt dat het nu tijd is om jezelf te gaan laten zien.
Je vindt het spannend, maar je weet dat het tijd is.
Het is tijd om de ervaringen uit het verleden af te sluiten, het verleden het verleden laten, en je helemaal te richten op nu en de toekomst.
Het is tijd om jouw plek in te nemen en voor je dromen te gaan.

Dit zijn de grote voordelen die je haalt uit de coaching van Saskia, verbinding & power coaching:

Zelfvertrouwen

Doordat je met jezelf aan de slag gaat, zal dit automatisch een positieve invloed hebben op je communicatie met anderen.

Verbinding

Doordat jij de verbinding voelt met wie jij in je kern bent, zal zowel je innerlijke als je uiterlijke wereld veranderen.

Power

Jij  voelt power, waardoor je de regie pakt, waardoor je vele malen krachtiger zal zijn.

Ontwikkeling

Je zal sneller groeien en ontwikkelen, doordat je je verleden goed kan afsluiten.

Overtuigingen ombuigen

Je gaat je grootste negatieve overtuiging transformeren naar een positieve krachtige overtuiging. Dit verandert je leven direct.

Uniek

Je ontdekt welke waarden, talenten & eigenschappen jou uniek maken.

Door mijn coaching & trainingen help ik mensen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, door het verleden los te laten.

Wie ben ik?

Ik ben Saskia Vermeulen, oprichter van verbinding & power coaching. Ik heb me jarenlang niet goed genoeg gevoeld. Ik voelde me niet goed genoeg voor een relatie, leuke baan, leuk huis en ga zo maar door. Van al mijn dromen en verlangens had ik er niet één behaald. Ik keek vooral naar wat ik niet had en wat er niet goed ging. Totdat ik met mezelf aan de slag ging. Ik ontdekte het pad van de persoonlijke ontwikkeling en ik transformeerde mijn negatieve overtuigingen een voor een. Nu ben ik dankbaar voor wat ik wel heb, voel ik liefde voor mezelf & heb ik veel meer zelfvertrouwen. Als ik angst voel, laat ik me daardoor niet tegenhouden. Ik transformeer levens van anderen, door middel van mijn coaching en hypnose.

Wat zijn resultaten van een coachtraject bij Saskia, Verbinding & power coaching:

Na een coachtraject:

 • heb je je doel behaald
 • heb je je schaduwkant erkend, herkend en geheeld.
 • is je leven veranderd, doordat jij veranderd bent.
 • ben je mentaal en fysiek sterker geworden.
 • heb je beperkende overtuigingen recht aangekeken en
 • heb je de beperkende overtuigingen weten om te buigen
 • kun je keuzes makkelijker maken, doordat je beter weet wat echt bij jou past.
 • heb je zelf de tools om aan de slag te kunnen gaan
 • kan je negatieve gedachten ombuigen naar positieve gedachten.
 • heb je gebeurtenissen uit je verleden verzacht en is de impact op je heden verminderd.
 • weet je wat je talenten & waarden zijn.
 • weet je welke acties je kan doen, waardoor je je gelukkiger voelt.
 • ervaar je de POWER in jezelf!
 • voel je je zelfverzekerd.

Vul hier je gegevens in voor een gratis coachgesprek.

Als jij jezelf wilt bevrijden uit de gijzeling van je verleden, boek dan nu een gratis coachgesprek.
Beantwoord onderstaande vragen en ik neem zo snel mogelijk (binnen 1 week) contact met je op.

  Dit zeggen mensen over mijn coaching:

  Saskia is een top coach!
  Ik ben erg dankbaar dat zij mij een tijd begeleid heeft.
  Zij weet niet alleen heel mooi door te vragen op precies de juiste punten. Zij geeft ook op een ongelooflijk mooie, positieve manier feedback. Waarna ze een subtiele suggestie geeft, waardoor ik de dingen anders ging bekijken en zelf nieuwe mogelijkheden ging ontdekken.
  En door haar stralende lach en aanstekelijke enthousiasme is het coach proces steeds weer één groot plezier, ook na moeilijke momenten.
  Doe jezelf een plezier en laat je coachen door Saskia!
  Nicole,

   

  Gecoacht worden door Saskia betekent dat je stevig achter je broek aan gezeten wordt om je doelen te bereiken. Je komt niet weg met uitstelgedrag 😁. Saskia vraagt als coach goed door stelt jou de juiste vragen. Hierdoor laat ze jou dieper beseffen wat jij nodig hebt om te kunnen groeien. Ik heb Saskia leren kennen als een sympathieke vrolijke en “strait to the point” coach. Mede door haar enthousiasme heb ik de groei kunnen maken die ik wilde. Chappeau!!! 🤗🍀🙏
  Peter,

  Ik heb Saskia ontmoet tijdens de NLP masteropleiding waar ze coach was van de subgroep waar ik deel van uitmaakte. Saskia was vanaf moment 1 zeer betrokken bij mijn proces. Ze ziet je staan, ondersteunt en weet je te prikkelen om de volgende stap te maken. Je voelt aan alles dat Saskia coacht vanuit oprechtheid en betrokkenheid. Een heel waardevolle coach!
  Pim,

   

  “Het grootste gelukje tijdens de afgelopen Corona periode was zeer waarschijnlijk Saskia. Ik heb het geluk gehad dat Saskia mijn traject de afgelopen maanden heeft willen begeleiden. Ze was daar steeds op het juiste moment. Ze belde of appte om nog wat dingen te bespreken en ze was constant betrokken om het beste uit mezelf te kunnen halen. Ze stelde de juiste vragen en wist me iedere keer weet te motiveren om net dat stukje extra te geven. En naast alle kennis die ze al heeft is ze ook nog gemotiveerd om nieuwe dingen te leren waardoor ze nog kundiger aan het worden is. Ik ben heel erg met en door jou geholpen. Bedankt voor de afgelopen periode! Je was ontzettend waardevol!

  Maarten,

  Ik hoor je denken, heel leuk maar…

  – ik heb het geld niet voor een coach.
  De meeste mensen hebben wel geld, maar kiezen om het ergens anders aan uit te geven. Ze maken de keuze om hun geld te spenderen aan kleding, uitjes of vakanties. Je kan je afvragen wat je op de korte en of lange termijn het meeste zal opleveren. Hoe gaat jouw leven veranderen, als jij af kan rekenen met je grootste blokkades van dit moment? En hoe verandert je leven als jij 7 dagen naar Spanje gaat?  Kan je de coaching niet in een keer betalen, kan je altijd contact met mij opnemen om het in termijnen te betalen.

  – ik doe het zelf wel.
  Als je het zelf zou kunnen, had je het dan niet al lang gedaan? Je kan heel lang doorgaan en het zelf proberen, wat je uiteindelijk veel energie, tijd, geld en frustratie kost. Kun jij je energie, tijd en geld niet veel beter besteden? 

  – ik kan het niet
  Juist dan is het een waardevol traject. Dat je het spannend vindt, is helemaal niet gek. Maar laat je de angst voor nieuwe dingen, je leven beperken? OF kijk je de angst in de ogen, en doe je het ondanks de angst toch WEL? Als je het niet alleen kan, dan heb je juist hulp nodig. En wie kan je beter helpen, dan iemand die een echte Power mindset heeft ontwikkeld, door het allemaal allen te proberen. En hierdoor veel frustratie, gebrek aan tijd en geld heeft ervaren.
  Dat gun ik jou niet, ik gun jou een leven, die je vanuit kracht kan leven,  vol zelfvertrouwen, waarin je focust op alles wat je wel hebt, gelukkig bent en hierdoor de touwtjes in handen hebt! 

  – wat het als het niet voor mij werkt?
  Hier kun je alleen maar achter komen, als je de stap wel zet. Je gaat namelijk vaak automatisch in de weerstand. Die weerstand beschermt je in sommige situaties, maar hier werkt hij je juist tegen. Wil je namelijk door je beperkende overtuigingen heen en zo je resultaat bereiken? Of wil je op deze plek blijven en geen vooruitgang boeken? En ik ben zo overtuigd van de waarde van mijn coaching, dat als je er alles aan gedaan hebt (inclusief het huiswerk) en je hebt geen resultaat, dat je je geld terugkrijgt. Ik weet namelijk dat het echt waardevol voor je gaat zijn.

  Je leven verandert bij het nemen van een besluit. 

  Neem deze beslissing vandaag nog, en je leven zal veranderen! 

  Vul hier je gegevens in voor een gratis coachgesprek.

  Als jij klaar bent om nu afscheid te nemen van je verleden en onzekerheid, vraag dan nu een gratis coach gesprek met Saskia, verbinding & power coaching aan! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.