Wat zijn de grote voordelen die je haalt uit 1 op 1 coaching?

Ontwikkeling

Je zal sneller groeien en ontwikkelen, doordat je persoonlijke aandacht krijgt.

Contact

Jij neemt de regie over je eigen leven, waardoor je vele malen krachtiger zal zijn.

Waarde

Je ontdekt welke waarde, talenten & eigenschappen jou uniek maken.

Communicatie

Doordat je met jezelf aan de slag gaat, zal dit automatisch een positieve invloed hebben op je communicatie met anderen.

Overtuigingen

Je gaat je grootste negatieve overtuiging transformeren naar een positieve krachtige overtuiging. Dit verandert je leven direct.

Wereldbeeld

Doordat jij aan de slag gaat met jezelf, zal zowel je innerlijke als je uiterlijke wereld veranderen.

Wat voor coach ben ik?
Ik ben Saskia Vermeulen, ik ben Coach & Trainer voor voornamelijk millenniums.  Ik help je met het transformeren van je beperkende overtuigingen. Hierdoor zal je verder gaan, dan je van te voren had gedacht.

Ik ben een coach die je af en toe zal vervloeken. Ik geef je namelijk de spreekwoordelijke schop onder je kont als het nodig hebt, ik ga niet mee in je excuses, al je beperkende overtuigingen, de kleinere versie van jezelf en je bullshit. Ik geef je opdrachten mee, als je die in de tussentijd maakt, je groei positief beïnvloed. Als je serieus de opdrachten maakt, heb je een  grotere kans om te groeien.

Ik zie de grotere versie van jezelf en ik ben je grootste cheerleader. Ik zorg dat je door je beperkingen heen breekt. Ik laat jou zien, dat je het waard bent, we verzamelen samen bewijs, ik laat je voelen hoe het is als je je doel behaald hebt. Kortom ik geef alles wat ik in huis heb. Ik werk het liefste met mensen die echt klaar zijn om nu te veranderen. Je wilt het werk doen, ook al is dat soms confronterend. Je gaat er echt voor en  je wil alles uit het traject halen wat er in zit.


Wat vind je belangrijk?

Wat is nu de volgende stap?
Vraag een gratis Transformatiegesprek aan. In het gratis transformatiegesprek kom ik door veel vragen te stellen erachter hoe jouw mindset eruit ziet wat jij nodig hebt. Ik geef coaching op maat, dus ik kan van te voren niet vertellen hoe het coaching traject eruit gaat zien. Ik bekijk wat jij nodig hebt, en daar pas ik mijn coaching op aan. We bekijken in een Transformatiegesprek ook of er een klik tussen ons is. Het is ontzettend belangrijk dat van beide partijen het vertrouwen aanwezig is. Mocht dit niet zo zijn, dan verwijs ik je met liefde door naar een collega. Ik geef elke maand een aantal transformatiegesprekken gratis. Ben jij iemand die een kans met beide handen pakt, als de kans zich aanbied? Als de gratis gesprekken op zijn, kan je altijd een transformatiegesprek boeken voor slechts 70 euro.
In het gesprek gaan we bespreken waar je op dit moment staat, waar je graag heen wilt en wat je op dit moment tegenhoudt om daar te komen. Het is sowieso een erg waardevol gesprek, of je daarna wel of niet besluit of ik jou mag coachen. Mocht je binnen 1 dag besluiten dat ik jou mag coachen, dan krijg je dit gesprek (mocht je ervoor betaald hebben) van mij cadeau. Hoe wordt het nog beter dan dit? 

Ik hoor je denken, heel leuk maar…

– ik heb het geld niet voor een coach.
De meeste mensen hebben wel geld, maar kiezen om het ergens anders aan uit te geven. Ze maken de keuze om hun geld te spenderen aan kleding, uitjes of vakanties. Je kan je afvragen wat je op de korte en of lange termijn het meeste zal opleveren. Hoe gaat jouw leven veranderen, als jij af kan rekenen met je grootste blokkades van dit moment? En hoe verandert je leven als jij 7 dagen naar Spanje gaat?  Kan je de coaching niet in een keer betalen, kan je altijd contact met mij opnemen om het in termijnen te betalen.

– ik doe het zelf wel.
Als je het zelf zou kunnen, had je het dan niet al lang gedaan? Je kan heel lang doorgaan en het zelf proberen, wat je uiteindelijk veel energie, tijd, geld en frustratie kost. Kun jij je energie, tijd en geld niet veel beter besteden? 

– ik kan het niet
Juist dan is het een waardevol traject. Dat je het spannend vindt, is helemaal niet gek. Maar laat je de angst voor nieuwe dingen, je leven beperken? OF kijk je de angst in de ogen, en doe je het ondanks de angst toch WEL? Als je het niet alleen kan, dan heb je juist hulp nodig. En wie kan je beter helpen, dan iemand die een echte Power mindset heeft ontwikkeld, door het allemaal allen te proberen. En hierdoor veel frustratie, gebrek aan tijd en geld heeft ervaren.
Dat gun ik jou niet, ik gun jou een leven, die je vanuit kracht kan leven,  vol zelfvertrouwen, waarin je focust op alles wat je wel hebt, gelukkig bent en hierdoor de touwtjes in handen hebt! 

– wat het als het niet voor mij werkt?
Hier kun je alleen maar achter komen, als je de stap wel zet. Je gaat namelijk vaak automatisch in de weerstand. Die weerstand beschermt je in sommige situaties, maar hier werkt hij je juist tegen. Wil je namelijk door je beperkende overtuigingen heen en zo je resultaat bereiken? Of wil je op deze plek blijven en geen vooruitgang boeken? En ik ben zo overtuigd van de waarde van mijn coaching, dat als je er alles aan gedaan hebt (inclusief het huiswerk) en je hebt geen resultaat, dat je je geld terugkrijgt. Ik weet namelijk dat het echt waardevol voor je gaat zijn.

Je leven verandert bij het nemen van een besluit. 

Neem deze beslissing vandaag nog, en je leven zal veranderen!