Voor wie is dit traject geschikt?
– Dit pakket is heel geschikt voor mensen die vastlopen in de bloei van hun leven. Het leven is saai en biedt te weinig uitdaging.  Je wilt verandering, maar je wilt natuurlijk niet de verkeerde keuze maken.
– Het is ook een heel geschikt traject voor mensen die graag een specifiek doel willen halen, maar tegengehouden worden door angsten of beperkende overtuigingen. 

Inhoud pakket
– 12 coaching sessies met waardevolle NLP technieken van 1 uur, of 8 sessies van 1,5 uur.
– Sommige sessies vinden plaats op locaties (zo kan je meteen in de praktijk succeservaringen opdoen)
– Persoonlijke 1 op 1 begeleiding door Saskia Vermeulen.
– Tussen de coaching sessies door de mogelijkheid om al je vragen te stellen via e-mail. Ik beantwoord ze zo snel mogelijk. Hierdoor loop je niet vast, en hoef je geen week te wachten tot de volgende sessie.
– Tussen de coaching sessies neem ik tussendoor contact met je op. Waar loop je tegenaan, waar kan ik je mee helpen? Welke vragen heb je? (Voor mensen die graag een stok achter de deur hebben, heel handig)

Werkwijze
Je begint met een verkennend gesprek aan de telefoon.  Hierin bespreek je wat precies je klachten zijn en wat je hier graag aan wilt doen. Mochten we een klik er van beide kanten zijn, dan maken we tijdens dit verkennende gesprek meteen afspraken voor de sessies.

In de meeste gevallen vinden er daarna twaalf sessies plaats die elk een uur duren. Je kan er ook voor kiezen in overleg, om sommige sessies van 1,5 uur in te plannen. Wat je precies gaat doen in de sessies hangt natuurlijk af van je situatie. Ik kan je hier zeker meer over vertellen tijdens het verkennende gesprek.

Het is in elk geval belangrijk om te weten dat coaching met NLP geen therapie is, je hoeft niet over alle vervelende situaties uren te praten. We gaan meteen aan de slag om je beter te voelen.

Tarief
Het tarief van dit coachingspakket is 1199 euro, voor twaalf sessies. Drie maanden lang gaan we samen aan de slag, om jouw doel te halen. Hoeveel stappen kan jij zetten als je drie maanden lang, elke week door mij gecoacht wordt?  Mocht je het bedrag in één keer betalen, dan krijg je een korting van 100 euro en betaal je slechts 1099 euro. Kun je het bedrag niet in een keer willen betalen, geen probleem dan betaal je het in twee termijnen van 599,50 euro, of in drie termijnen van 415 euro.

Locatie
De sessies vinden plaats op een locatie van mij in Tilburg. In dit coaching pakket zullen er zeker sessies op locaties plaatsvinden. Hierdoor kunnen we alles wat je geleerd hebt, in de praktijk toepassen. Je krijgt dat van te voren op tijd te weten.

Kennismaking
Misschien vind je het nuttig om eerst kennis te maken voordat je besluit om dit pakket met coaching sessies te boeken. Je kunt onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een gratis gesprek via Skype. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Afspraak maken
Wil je nu direct een afspraak maken voor dit pakket met coaching sessies? Vul dan onderstaand formulier in om je coaching sessies aan te vragen. Je wordt dan zo snel mogelijk gebeld om een afspraak te maken. Zet  in de e-mail voor welk coaching pakket je kiest en of je coaching gesprekken overdag of in de avond wilt.