Wil jij meer uit je leven halen? Ik coach voornamelijk dertigers, die veranderingen willen op werkgebied. 

 • Het kan zijn je twijfels hebt over je baan. Je huidige baan is niet meer passend, maar je weet niet goed wat je wel wilt. Nog een studie doen, opties onderzoeken in je huidige baan of van baan wisselen? Je komt er zelf maar niet uit.

 • Misschien heb je wel een algemeen gevoel van is dit alles? Je had verwacht dat je al veel verder zou zijn in jouw leven.

 • Het kan zijn dat je voor jezelf begonnen bent. Je bent goed in je vakgebied, maar je hebt nog niet helemaal een passende ondernemers identiteit ontwikkeld.

 • Het kan zijn dat je een heftige gebeurtenis in je verleden meegemaakt, die je nog niet goed (genoeg) verwerkt hebt. Hierdoor word je tegengehouden, kom je niet verder. 

Wat de reden ook was, het is tijd om je beter te voelen en het leven te gaan leiden van je dromen.

Er worden op deze leeftijd hele belangrijke beslissingen genomen en je wilt natuurlijk niet de verkeerde beslissing nemen. Sta jij nu ook voor een belangrijke beslissing en kom je er maar niet uit? Ben jij nog niet op de plek waarvan je gedacht had dat je hier zou zijn? Dan kan ik je helpen!

Ik maak gebruik van krachtige NLP technieken, om je twijfel, onzekerheid of angst te stoppen en te vervangen door zelfvertrouwen en kracht. NLP staat bekend om zijn snelle en korte aanpak. Je leert in een aantal sessies hoe je de onzekerheid of angst kan stoppen.

Hoe zou jouw leven eruit zien, zonder angst, zonder beperkende overtuigingen?
Hoe zou jouw leven eruit zien als jij bewust bent van kansen en mogelijkheden?
Hoe zal jouw leven eruit zien als je een echte ondernemers identiteit hebt ontwikkeld, die echt bij jou past?
Wil jij vanuit jouw kernwaarden leven, zonder tegengehouden te worden?
Wil jij jouw doelen bereiken, maar lukt het niet alleen?
Ben jij klaar om er nu mee aan de slag te gaan?

  Vraag hier een gratis transformatiegesprek aan met Saskia Vermeulen. In dit gesprek bespreken we waar je nu staat, wie je op dit moment bent. We gaan ontdekken waar je graag heen wilt. Dit doen we door je onderbewuste te laten spreken, in plaats van het met je hoofd te bedenken. Als je het met je hoofd kon bedenken, dan had je het waarschijnlijk al gedaan. En daarna kijken we wat op dit moment je grootste obstakel is. Als het goed voelt voor allebei, kunnen we het coaching traject starten. Mocht het zo zijn, dat het vertrouwen er niet is, verwijs ik je met liefde door naar een collega. Het vertrouwen tussen coach en client is het allerbelangrijkste dat er is. En het beste is dat het transformatiegesprek nu nog helemaal gratis is. Pak je kans en vraag nu je gratis transformatiegesprek aan! Let op er zijn slechts een aantal transformatiegesprekken die ik voer per maand. Pak je kans dus nu, voordat het te laat is.

Ik help mensen om  zich niet langer te laten tegenhouden door hun beperkende overtuigingen en of gedachten. Ik coach mensen om door blokkades heen te breken, heftige gebeurtenissen uit je verleden te verzachten en de impact op je heden te verminderen. Lees hieronder alles over de verschillende trajecten die ik aanbied. Ik weet dat je heel veel uit coaching kan halen. Diepe overtuigingen, waarvan je niet eens wist dat ze er zaten, verdwijnen. Waardoor je sneller bij je dromen / doelen kan komen. Ik ben overtuigd van de waarde van mijn coaching, (als je alles in het coaching traject gedaan hebt, wat ik je opgedragen heb) dat als je geen resultaat hebt geboekt, dat je je geld terugkrijgt. 

Transformatie KRACHT coaching Traject

Dit traject bestaat uit 6 sessies.Het is het traject voor mensen die uit hun comfortzone willen. Ze hebben een duidelijk doel voor ogen en willen dit ook bereiken.

Je weet dat je meer uit je leven kan halen, maar je weet niet hoe. 

Resultaten van het transformatie KRACHT coaching Traject:

 • Je weet welke acties je kan nemen, die echt bij jou passen.

 • Je weet hoe je negatieve gedachten kan omzetten in positieve gedachten.

 • Je kan belangrijke keuzes maken, door je gevoel / intuïtie te volgen.

 • Je weet welke kernwaarden erbij jou horen, waardoor je meer geluk ervaart.

 • Je hebt plezier gevonden in je werk, door te onderzoeken welke banen echt bij jou passen.

 • Je hebt een blokkade laten oplossen.

 • Je hebt gebeurtenissen uit je verleden verzacht, en daardoor is de impact op het heden verminderd.

 • Je ervaart hoe KRACHTIG je werkelijk bent!

Trajecten
Ik heb drie prachtige coaching trajecten.

Transformatie POWER coaching Traject

Dit traject bestaat uit 9 sessies. Het is een traject voor mensen die nu klaar zijn om hun leven ECHT te gaan leven, volgens hun eigen voorwaarden. Dit traject is goed voor mensen die echt aan de slag willen gaan, gemotiveerd zijn en alles uit het traject willen halen. 

Nu is het tijd voor jou om je ondanks je angsten toch aan de slag te gaan om de volgende versie van jezelf te worden! Je komt uit je comfortzone en je wil groeien.  Je wilt heel graag veranderen, maar er zit een blokkade / angst / iets in de weg, waardoor je de volgende stappen niet kan zetten. 

Wat is het resultaat van Transformatie POWER coaching Traject:

 • Je weet welke acties je kan nemen, die echt bij jou passen.

 • Je kan belangrijke keuzes maken, door je gevoel / intuïtie te volgen.

 • Je weet dat je meer kan dan je van te voren dacht.

 • Je weet welke kernwaarden erbij jou horen, waardoor je meer geluk ervaart.

 • Je hebt plezier gevonden in je werk, door te onderzoeken welke banen echt bij jou passen.

 • Je hebt blokkades laten oplossen.

 • Je hebt gebeurtenissen uit je verleden verzacht, en daardoor is de impact op je heden verminderd.

 • Je hebt angsten overwonnen, door minstens 1 coaching sessie een angst onder ogen te zien op locatie.

 • Je ervaart de POWER in jezelf.

Trajecten
Ik heb drie prachtige coaching trajecten.

Transformatie MASTER coaching Traject

Dit traject is niet voor iedereen! Dit traject bestaat uit 12 sessies, dat betekent dat we meerdere maanden bezig zullen zijn. Dit is een traject voor mensen die bereid zijn om alles te doen wat er voor nodig is! Dit traject is voor iedereen die megastappen wil zetten.

Op dit moment haal je niet alles uit je leven, wat je wel graag zou willen. Er zitten blokkades in de weg. Je hebt al veel werk, trainingen, cursussen gedaan, maar je loopt telkens toch tegen een blokkade aan. Je weet alleen niet wat het is, want de blokkade werkt op dieper niveau. Je weet dat je er nu echt vanaf wilt! Jij bent klaar om megastappen te gaan zetten en het liefste deed je het gisteren! 

Hoeveel kan jij bereiken in drie maanden? Dit traject gaat uit van de combinatie lichaam en brein. Je laat beperkingen / overtuigingen / shit uit je verleden en heden los en ervaart wat er nog meer mogelijk is. Er zitten in dit traject echt wat uitdagingen. Fysieke uitdagingen en mentale uitdagingen. Ik help je er doorheen. Je zult op elk vlak ervaren hoe het is om te leven vanuit je eigen kernwaarden, uitdagingen te overwinnen en door blokkades heen te breken. 

Wat is het resultaat van het MASTER coaching Traject:

·         Je weet welke acties je kan nemen, die echt bij jou passen.

·         Je kan belangrijke keuzes maken, door je gevoel / intuïtie te volgen.

·         Je weet welke kernwaarden erbij jou horen, waardoor je meer geluk ervaart.

·         Je hebt plezier gevonden in je werk, omdat je je droombaan leeft.

·         Je hebt blokkades laten oplossen.

·         Je hebt je missie helder. Je weet wat je hier te doen hebt op aarde.

·         Je hebt gebeurtenissen uit je verleden verzacht, en daardoor is de impact op je heden verminderd.

·         Je hebt angsten overwonnen, door minstens 2 coaching sessie angsten onder ogen te zien op locatie.

·         Dit traject is per individu verschillend. Het is een traject dat precies aansluit op wat jij nodig hebt.

Vraag hier een gratis transformatiegesprek aan:

  Voor ondernemers:
  Ik coach ook ondernemers, die hun bedrijf naar het volgende level willen tillen. Er zijn zaken die spelen in je bedrijf, die niet langer werken. Je wilt veranderingen doorvoeren, maar je weet niet goed hoe je dat kan aanpakken.
  In de coaching sessies kunnen de volgende thema’s aan de orde komen:

  1) Jouw ondernemers mindset

  2) Negatieve overtuigingen

  3) Kernwaarden & missie

  4) Jouw diensten en producten

  5) Unieke selling points – wat past er bij jou?

  6) Marketing & sales

  Ik kijk bij elke ondernemer welke van bovenstaande punten meer aandacht nodig heeft. Dit traject is per individu en bedrijf verschillend. Het is een traject dat precies aansluit op wat jij nodig hebt.

  Het belangrijkste van het ondernemen is jouw ondernemers identiteit.
  Wat geloof je over jezelf en over jouw kwaliteiten? Hoe goed ben jij in marketing & sales? Wat maakt jou(w bedrijf) uniek? Al deze vragen zijn heel erg belangrijk, maar als jij last hebt van de overtuiging: ben ik wel goed genoeg, dan wordt het ondernemen heel lastig.
  Ondertussen kijken we zeker ook naar hoe kan jij je bedrijf anders inrichten? Hoe kan jij je bedrijf zo inrichten, dat het helemaal bij jouw past.

  Ik hoor je denken, heel leuk maar…

  – ik heb het geld niet voor een coach.
  De meeste mensen hebben wel geld, maar kiezen om het ergens anders aan uit te geven. Ze maken de keuze om hun geld te spenderen aan kleding, uitjes of vakanties. Je kan je afvragen wat je op de korte en of lange termijn het meeste zal opleveren. En je kan je de coaching niet in een keer betalen, kan je altijd contact met mij opnemen om het in termijnen te betalen.

  – ik doe het zelf wel.
  Als je het zelf zou kunnen, had je het dan niet al lang gedaan? Je kan heel lang doorgaan en het zelf proberen, wat je uiteindelijk veel tijd kost. Kun jij die tijd niet veel beter besteden?

  – ik kan het niet
  Juist dan is het een waardevol traject. Dat je het spannend vindt, is helemaal niet gek. Maar laat je de angst voor nieuwe dingen, je leven beperken? OF kijk je de angst in de ogen, en doe je het ondanks de angst toch WEL? Als je het niet alleen kan, dan heb je juist hulp nodig. En wie kan je beter helpen, dan iemand die alle technieken zelf heeft ondergaan? En weet hoe waardevol en life changing de technieken zijn.

  – wat het als het niet voor mij werkt?
  Hier kun je alleen maar achter komen, als je de stap wel zet. Je gaat namelijk vaak automatisch in de weerstand. Die weerstand beschermt je in sommige situaties, maar hier werkt hij je juist tegen. Wil je namelijk door je beperkende overtuigingen heen en zo je resultaat bereiken? Of wil je op deze plek blijven en geen vooruitgang boeken? En ik ben zo overtuigd van de waarde van mijn coaching, dat als je er alles aan gedaan hebt, en je hebt geen resultaat, dat je je geld terugkrijgt. Ik weet namelijk dat het echt waardevol voor je gaat zijn.

  Je leven verandert bij het nemen van een besluit. Neem deze beslissing vandaag nog, en je leven zal veranderen! Doordat jij voor jezelf kiest, zul je ook andere mensen inspireren. Mensen in je omgeving zien jouw verandering en raken door jou geïnspireerd om ook hun doelen te bereiken.

  En dat is nog niet alles, 10% gaat namelijk naar goede doelen. Er zijn 5 goede doelen geselecteerd, en jij kan zelf kiezen naar welke van de 5 goede doelen, jouw 10% gaat.  Hoe wordt het nog beter dan dat?