Wil jij een enkele coaching sessie van Saskia Vermeulen ervaren?  

Ben jij benieuwd wat een coach traject bij Saskia  inhoudt?
Kom het eenmalig ervaren voor deze unieke prijs.
Je krijgt eenmalig een hypnose of coaching sessie.
Waarin we afrekenen met een kleiner probleem, bijvoorbeeld uitstelgedrag,
of waarin jij een positieve emotie versterkt, bijvoorbeeld liefde voor jezelf of zelfvertrouwen.

Herken jij dat:

Je hebt een vervelende ervaring gehad in de liefde. Een relatie waarin je jezelf wegcijferde, niet goed naar je vrouwelijke intuïtie luisterde, over je grenzen ging, aan jezelf ging twijfelen. De relatie ging uit en op dat moment voelde je heel veel pijn en voelde het alsof je hart in 1000 stukken lag.
Op dit moment ervaar je bewust of onbewust een angst. Angst om de rest van je leven alleen te blijven, angst om verlaten te worden, angst om je te binden of de angst om niet goed genoeg te zijn. Deze angst zit je nu in de weg. Je wilt het verleden GOED afsluiten, zodat je hart vrij is voor een mooie, liefdevolle toekomst.

Je wilt graag een coach inschakelen, maar je twijfelt om meteen honderden euro’s te betalen, omdat je niet zeker weet of het iets voor jou is.
Deze losse coaching sessie is ideaal, omdat je kan kijken of het klikt met Saskia als jouw coach, en je krijgt meteen een sessie, om een klein probleem op te lossen of een positieve emotie te versterken, zoals zelfvertrouwen. Als het van beide kanten positief bevalt, kan je altijd overgaan op een coaching traject. 

Voorwaarden voor deze coaching sessie:
    • Je bent nog niet eerder live klant geweest bij Saskia Vermeulen
    • Je bent bereid om eerlijk te zijn naar jezelf.
    • Je bent nu echt klaar voor verandering
    • Je staat open voor hypnose en / of coaching.
Veranderingen door deze coaching sessie:

Wat gaat het voor jou betekenen als jij nu voor eens en altijd afrekent met deze  blokkade?
Wat gaat het voor jou betekenen als jij met meer liefde voor jezelf of zelfvertrouwen door het leven gaat?
Wat voor wereld gaat er voor jou open?
Wat verandert er in jouw leven?

Wat anderen zeggen over mijn coaching:

Saskia is een top coach!
Ik ben erg dankbaar dat zij mij een tijd begeleid heeft.
Zij weet niet alleen heel mooi door te vragen op precies de juiste punten. Zij geeft ook op een ongelooflijk mooie, positieve manier feedback. Waarna ze een subtiele suggestie geeft, waardoor ik de dingen anders ging bekijken en zelf nieuwe mogelijkheden ging ontdekken.
En door haar stralende lach en aanstekelijke enthousiasme is het coach proces steeds weer één groot plezier, ook na moeilijke momenten.
Doe jezelf een plezier en laat je coachen door Saskia!
Nicole,

“Het grootste gelukje tijdens de afgelopen Corona periode was zeer waarschijnlijk Saskia. Ik heb het geluk gehad dat Saskia mijn traject de afgelopen maanden heeft willen begeleiden. Ze was daar steeds op het juiste moment. Ze belde of appte om nog wat dingen te bespreken en ze was constant betrokken om het beste uit mezelf te kunnen halen. Ze stelde de juiste vragen en wist me iedere keer weet te motiveren om net dat stukje extra te geven. En naast alle kennis die ze al heeft is ze ook nog gemotiveerd om nieuwe dingen te leren waardoor ze nog kundiger aan het worden is. Ik ben heel erg met en door jou geholpen. Bedankt voor de afgelopen periode! Je was ontzettend waardevol!
Maarten

Gecoacht worden door Saskia betekent dat je stevig achter je broek aan gezeten wordt om je doelen te bereiken. Je komt niet weg met uitstelgedrag 😁. Saskia vraagt als coach goed door stelt jou de juiste vragen. Hierdoor laat ze jou dieper beseffen wat jij nodig hebt om te kunnen groeien. Ik heb Saskia leren kennen als een sympathieke vrolijke en  “strait to the point” coach. Mede door haar enthousiasme heb ik de groei kunnen maken die ik wilde.
Chappeau!!! 🤗🍀🙏
Peter

Saskia laat je op een hele luchtige manier kennismaken met een kant van jezelf die je nog niet (goed) kent. Tijdens een workshop heb ik meer geleerd over hoe anderen mij zien en heb ik op intuïtie een prachtig moodboard gemaakt voor mijn bedrijf. Het mooiste: alles deden we op gevoel en het eindresultaat bleek bij alle deelnemers perfect te passen bij hun toekomstdromen. Ook bij mij.
Manon