NLP coaching

Voor wie is dit traject geschikt?
Dit pakket is heel geschikt voor mensen die vastlopen in de bloei van hun leven. Het leven is saai en biedt te weinig uitdaging.
Is dat alles wat er is? NEE! Het is tijd om voor jezelf te kiezen!

Tijd om je te ontwikkelen en je zelfvertrouwen te laten groeien. Tijd om je angsten te overwinnen en hierdoor het gevoel van kracht en regie over je eigen leven (terug) te krijgen.

Tijdens de coaching gaan we je je talenten, passies, kernwaarden (her)ontdekken, hierdoor kan je wel overwogen veranderingen doorvoeren, waardoor je meer geluk zal ervaren. 

Kun jij hier hulp bij gebruiken? Dan is dit coaching pakket echt iets voor jou.

Inhoud pakket
– 6 coaching sessies met waardevolle NLP technieken van 1 uur, of 4 coaching sessies van 1,5 uur.
–  In sommige gevallen kan het voorkomen dat een sessie buiten de deur van de praktijkruimte plaatsvindt. Je krijgt dat van te voren op tijd te weten.
– Persoonlijke 1 op 1 begeleiding van Saskia Vermeulen. 

Werkwijze
Je begint met een verkennend gesprek aan de telefoon.  Je vertelt mij wat je uitdaging is en wat je hier graag aan wilt doen. Mocht er een klik van beide kanten zijn, dan maken we tijdens dit verkennende gesprek meteen afspraken voor de sessies.

In de meeste gevallen vinden er daarna zes sessies plaats die elk een uur duren. Je kan er ook voor kiezen in overleg, om 4x een sessie te houden van 1,5 uur. Wat je precies gaat doen in de sessies hangt natuurlijk af van je situatie. Ik kan je hier zeker meer over vertellen tijdens het verkennende gesprek.

Het is in elk geval belangrijk om te weten dat coaching met NLP geen therapie is, je hoeft niet over alle vervelende situaties die je meegemaakt hebt uren te praten. We gaan meteen aan de slag om je beter te voelen.

Tarief
Het tarief van dit coachingspakket is 599 euro, voor zes sessies. Mocht je het bedrag in één keer betalen, dan krijg je een korting van 50 euro en betaal je slechts 549 euro. Kun je het bedrag niet in een keer willen betalen, geen probleem dan betaal je het in twee termijnen van 299,50.

Locatie
De sessies vinden plaats op een locatie van mij in Tilburg. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een sessie buiten de deur van de praktijkruimte plaatsvindt. Je krijgt dat van te voren op tijd te weten.

Kennismaking
Misschien vind je het nuttig om eerst kennis te maken voordat je besluit om dit pakket met coaching sessies te boeken. Je kunt hier een afspraak maken voor een gratis gesprek via Skype. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Afspraak maken
Wil je nu direct een afspraak maken voor coaching sessies? Vul dan onderstaand formulier in. Je wordt dan zo snel mogelijk gebeld om een afspraak te maken. Zet in de de e-mail voor welk coaching pakket je kiest en of je coaching gesprekken overdag of in de avond wilt.