Voor wie is dit traject geschikt?
Dit pakket is heel geschikt voor mensen die vastlopen in de bloei van hun leven. Het leven is saai en biedt te weinig uitdaging.
Is dat alles wat er is? NEE! Het is tijd om voor jezelf te kiezen!

Tijd om je te ontwikkelen en je zelfvertrouwen te laten groeien. Tijd om je angsten te overwinnen en hierdoor het gevoel van kracht en regie over je eigen leven (terug) te krijgen.

Tijdens de coaching gaan we je je talenten, passies, kernwaarden (her)ontdekken, hierdoor kan je wel overwogen veranderingen doorvoeren, waardoor je meer geluk zal ervaren. 

Kun jij hier hulp bij gebruiken? Dan is dit coaching pakket echt iets voor jou.

Inhoud pakket
– 9 coaching sessies met waardevolle NLP technieken van 1 uur. Of 6 sessies van 1,5 uur.
– Persoonlijke 1 op 1 begeleiding door Saskia Vermeulen.

– Tussen de coaching sessies door de mogelijkheid om al je vragen te stellen via e-mail. Ik beantwoord ze zo snel mogelijk. Hierdoor loop je niet vast, en hoef je geen week te wachten tot de volgende sessie. 

Werkwijze
Je begint met een verkennend gesprek aan de telefoon.  Hierin bespreek je wat precies je klachten zijn en wat je hier graag aan wilt doen. Mochten we een klik er van beide kanten zijn, dan maken we tijdens dit verkennende gesprek meteen afspraken voor de sessies.

In de meeste gevallen vinden er daarna zes sessies plaats die elk een uur duren. Je kan er ook voor kiezen in overleg, om 4x een sessie te houden van 1,5 uur. Wat je precies gaat doen in de sessies hangt natuurlijk af van je situatie. Ik kan je hier zeker meer over vertellen tijdens het verkennende gesprek.

Het is in elk geval belangrijk om te weten dat coaching met NLP geen therapie is, je hoeft niet over alle vervelende situaties uren te praten. We gaan meteen aan de slag om je beter te voelen.

coaching sessies

Tarief
Het tarief van dit coachingspakket is 899 euro, voor negen sessies. Negen weken gaan we samen aan de slag om jouw doel te halen. Wat gaat dit voor jou creëren? Mocht je het bedrag in één keer betalen, dan krijg je een korting van 75 euro en betaal je slechts 824 euro. Kun je het bedrag niet in een keer willen betalen, geen probleem dan betaal je het in twee termijnen van 449,50 euro of in drie termijnen van 306 euro.

Locatie
De sessies vinden plaats op een locatie van mij in Tilburg. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een sessie buiten de deur van de praktijkruimte plaatsvindt. Je krijgt dat van te voren op tijd te weten.

Kennismaking
Misschien vind je het nuttig om eerst kennis te maken voordat je besluit om dit pakket met coaching sessies te boeken. Je kunt onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken voor een gratis gesprek via Skype. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Afspraak maken
Wil je nu direct een afspraak maken voor coaching sessies? Vul dan onderstaand formulier in om je coaching sessies aan te vragen. Je wordt dan zo snel mogelijk gebeld om een afspraak te maken. Zet aub ook in de e-mail of je coaching gesprekken overdag of in de avond wilt.