Plan hier jouw gratis coachgesprek.

Als jij jouw blokkades wilt doorbreken, met je angsten wilt afrekenen en je verleden goed wilt afsluiten, zodat het ook echt achter je ligt,
zodat jij met meer zelfvertrouwen en Power door het leven kan, zodat jij je dromen en doelen sneller behaald, boek dan nu een gratis coachgesprek.

Dit zijn de grote voordelen die je haalt uit de coaching van Saskia, verbinding & power coaching:

Zelfvertrouwen

Doordat je met jezelf aan de slag gaat, zal dit automatisch een positieve invloed hebben op je zelfvertrouwen.

Verbinding

Doordat jij de verbinding voelt met wie jij in je kern bent, zal zowel je innerlijke als je uiterlijke wereld veranderen.

Power

Jij voelt innerlijke power, waardoor je de regie pakt, waardoor je vele malen krachtiger zal zijn.

Ontwikkeling

Je zal sneller groeien en ontwikkelen, doordat je je verleden goed kan afsluiten.

Overtuigingen ombuigen

Je gaat je grootste negatieve overtuiging transformeren naar een positieve krachtige overtuiging. Dit verandert je leven direct.

Uniek

Je ontdekt welke waarden, talenten & eigenschappen jou uniek maken.

Door mijn coaching & trainingen help ik mensen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, door het verleden los te laten.

Wat zijn resultaten van een coachtraject bij Saskia, Verbinding & power coaching:

Na een coachtraject:

  • ben je mentaal sterker geworden.
  • heb je beperkende overtuigingen recht aangekeken en
  • heb je de beperkende overtuigingen weten om te buigen
  • kun je keuzes makkelijker maken, doordat je beter weet wat echt bij jou past.
  • kan je negatieve gedachten ombuigen naar positieve gedachten.
  • heb je gebeurtenissen uit je verleden verzacht en is de impact op je heden verminderd.
  • weet je wat je talenten & waarden zijn.
  • weet je welke acties je kan doen, waardoor je je gelukkiger voelt.
  • ervaar je de POWER in jezelf!
  • voel je je zelfverzekerd.

Plan hier jouw gratis coachgesprek.

Als jij jouw blokkades wilt doorbreken, met je angsten wilt afrekenen en je verleden goed wilt afsluiten, zodat het ook echt achter je ligt,
zodat jij met meer zelfvertrouwen en Power door het leven kan, zodat jij je dromen en doelen sneller behaald, boek dan nu een gratis coachgesprek.

Dit zeggen mensen over mijn coaching:

Saskia is een top coach!
Ik ben erg dankbaar dat zij mij een tijd begeleid heeft.
Zij weet niet alleen heel mooi door te vragen op precies de juiste punten. Zij geeft ook op een ongelooflijk mooie, positieve manier feedback. Waarna ze een subtiele suggestie geeft, waardoor ik de dingen anders ging bekijken en zelf nieuwe mogelijkheden ging ontdekken.
En door haar stralende lach en aanstekelijke enthousiasme is het coach proces steeds weer één groot plezier, ook na moeilijke momenten.
Doe jezelf een plezier en laat je coachen door Saskia!
Nicole,

 

Gecoacht worden door Saskia betekent dat je stevig achter je broek aan gezeten wordt om je doelen te bereiken. Je komt niet weg met uitstelgedrag 😁. Saskia vraagt als coach goed door stelt jou de juiste vragen. Hierdoor laat ze jou dieper beseffen wat jij nodig hebt om te kunnen groeien. Ik heb Saskia leren kennen als een sympathieke vrolijke en “strait to the point” coach. Mede door haar enthousiasme heb ik de groei kunnen maken die ik wilde. Chappeau!!! 🤗🍀🙏
Peter,

Ik heb Saskia ontmoet tijdens de NLP masteropleiding waar ze coach was van de subgroep waar ik deel van uitmaakte. Saskia was vanaf moment 1 zeer betrokken bij mijn proces. Ze ziet je staan, ondersteunt en weet je te prikkelen om de volgende stap te maken. Je voelt aan alles dat Saskia coacht vanuit oprechtheid en betrokkenheid. Een heel waardevolle coach!
Pim,

 

“Het grootste gelukje tijdens de afgelopen Corona periode was zeer waarschijnlijk Saskia. Ik heb het geluk gehad dat Saskia mijn traject de afgelopen maanden heeft willen begeleiden. Ze was daar steeds op het juiste moment. Ze belde of appte om nog wat dingen te bespreken en ze was constant betrokken om het beste uit mezelf te kunnen halen. Ze stelde de juiste vragen en wist me iedere keer weet te motiveren om net dat stukje extra te geven. En naast alle kennis die ze al heeft is ze ook nog gemotiveerd om nieuwe dingen te leren waardoor ze nog kundiger aan het worden is. Ik ben heel erg met en door jou geholpen. Bedankt voor de afgelopen periode! Je was ontzettend waardevol!

Maarten,

Boek hier je gratis coachgesprek.

Als jij klaar bent om nu afscheid te nemen van je verleden en onzekerheid, vraag dan nu een gratis coach gesprek met Saskia, verbinding & power coaching aan! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.