Je wordt onrustig van social media, hierdoor vergelijk je je vaker met anderen, dan je zou willen.

Je belangrijkste doelen zijn nog niet behaald, terwijl je dat wel zou willen.

Je blijft veilig in je comfortzone, hierdoor verveel je je vaak.

Je focust op wat je (nog) niet hebt.

Joehoe lieve jij,
Jij hebt oprecht een cadeau verdiend. Je hebt jezelf uitgedaagd om als je ergens aan begint het ook af te maken. Dat vind ik geweldig. Je hebt het helemaal zelf gedaan. Nu kan je op dit moment ervoor kiezen om lekker naar de visualisatie te gaan luisteren, of op een ander moment naar keuze. Hieronder vind je het cadeau.

Wat haal je uit de coaching sessies?

Speciaal voor jou: Nog een bonus!
In mijn omgeving zie ik zoveel lieve spirituele vrouwen, die last hebben van alles wat er nu in de wereld gebeurd. Dat is natuurlijk niet zo gek. Je bent niet voor niets spiritueel, wat inhoudt dat je veel beter kan voelen en emoties van anderen soms automatisch overneemt. Vrouwen voelen emoties vaak beter, maar ook langer dan mannen. 

Wellicht heb jij op dit moment ook last van plakemoties, zoals ik ze gekscherend noem. Emoties die niet van jou zijn, maar als het ware aan je vast plakken. De emoties voelen heel sterk en als je niet weet dat ze niet van jou zijn, kan het verstikkend werken. Wellicht heb je op dit moment last van je eigen emoties, ze voelen overweldigend en je hebt geen idee wanneer de laatste keer was dat je helemaal ontspannen was.

Als je op dit moment last hebt van angsten, vol hoofd, negatieve overtuigingen, luister dan de volgende visualisatie, voor een leger hoofd.

Wat haal je uit de coaching sessies?

Controle over je Boosheid
Heb jij op dit moment last van boosheid? Dan heb ik nog een laatste cadeau voor jou. Een visualisatie om de controle terug te krijgen over je boosheid. 

Wat haal je uit de coaching sessies?

MEER POSITIEVE GEVOELENS, ZOALS MOED, LIEFDE, GELOOF, KRACHT
Het is ontzettend dapper om met je emoties aan de slag te gaan. Het vergt wat van jezelf. Je gaat het aan. Dat is een ontzettend dapper besluit, wat je neemt uit liefde voor jezelf. Waar andere mensen zich verstoppen, ben jij iemand die gaat staan en zegt hier ben ik. Je gelooft in jezelf, kijkt de emotie recht aan en je gaat de strijd aan. En je komt hier veel sterker en krachtiger uit. APPLAUS voor jou! Dat zorgt dat we daarna aan de slag kunnen met…

MEER VOELEN
Vaak willen helemaal niet MEER voelen, we willen de (negatieve) emoties helemaal niet voelen. We verstoppen ons, lopen weg, verdoven onszelf (met alcohol of eten) we doen er alles aan om de emotie, maar niet te hoeven voelen. Wat als we de emotie helemaal omhoog laten komen en hem helemaal voelen? Wat wil de emotie je vertellen?  Ik geloof dat alle emoties in de kern een positieve intentie hebben. We gaan dus voelen wat de positieve intentie van deze emotie voor jou is. En daarna gaan we door naar…

MEER RUST
We willen meer rust, innerlijke rust, een leeg hoofd een rustig lijf. De negatieve emotie nadat we haar helemaal gevoeld hebben, laten we los en hierdoor vinden we meer rust.  Je pakt de regie terug, door de controle te hebben over je gedachten. Je gedachten veroorzaken je gevoelens. Door te focussen welke gedachten je wel en niet toelaat in je hoofd, heb je de controle over je gevoelens en hierdoor krijgen we…

MEER IMPACT
Door je eigen emoties beter onder controle te hebben, kun je meer impact maken. Je bent een lievere, rustigere vriendin voor je partner. Lievere moeder voor je kinderen.
Je hebt meer energie om een grotere impact te maken omgeving, waardoor zij ook weer andere kunnen helpen en zo vergroten we de impact op de wereld.

Volgende stap
Wil jij echt met je emoties aan de slag? Wil jij je negatieve emoties ombuigen naar positieve emoties? Bekijk hieronder hoe ik je verder kan helpen.

Wat haal je uit de coaching sessies?