Een zachte plof zorgde ervoor dat ik mijn oren spitste en naar de gang rende. Ik griste het bolpakketje van de deurmat en rende de kamer binnen. Hij is binnen hij is binnen riep ik enthousiast naar mijn lieve vriendin Anne. Anne keek me vaag aan. Ik begon het pakje al open te scheuren. Mijn boek, het boek waar ik zo lang op gewacht had was binnen…..

Ik begon er meteen in te bladeren en ik was verkocht. Het boek dat ik binnen kreeg? Lucid dreaming workbook. ’s Nachts maak ik over het algemeen meer mee dan overdag. Ik weet elke ochtend wat ik gedroomd heb en wat er gebeurd is. Wat voor heel veel jaren in mijn leven ervoor gezorgd heeft dat ik moe wakker werd. Als ik een achtervolging had gehad, naar een optocht geweest en ook nog in een achtbaan gezeten had, werd ik wakker alsof er een vrachtwagen over me heen gereden was. Tegenwoordig weet ik wat ik kan doen, om de droom van me af te schudden….

Totdat ik de film inception twee weken geleden weer eens keek. Ik dacht DAT IS HET! Wat als ik leer hoe ik in mijn droom weet dat ik slaap, dan kan ik eindelijk die tijd eens nuttig gaan besteden. Moet je je voorstellen dat je uren, maanden en zelfs uiteindelijk jaren erbij krijgt. Gewoon cadeau. Extra om te besteden.

Wat zou jij doen als jij in je droom alles kan doen wat je maar wilt? Wil je zwemmen met dolfijnen, losgaan in Las Vegas, leren vliegen, of allerlei gekke dingen doen? Alles is mogelijk als je leert dat je droomt, en niet wakker wordt, dan kan je je droom beïnvloeden.

Heel veel mensen echter verspillen de tijd in hun ‘wakkere leven’ grandioos. Ze verspillen tijd aan dingen waar ze niet gelukkig van worden. Ze verspillen hun tijd aan een baan die niet meer vervuld, of aan een relatie waarin ze niet gelukkig zijn, of ze verspillen het aan slechte televisie en uren op social media scrollen.

Als jij eens eerlijk bent? Waar verspil jij tijd aan? Met welke activiteiten zou je willen minderen of helemaal mee willen stoppen? En welke activiteiten vind je heel belangrijk, maar heb je geen tijd voor? Waar zou je meer tijd aan willen besteden? Ik zou het heel leuk vinden als jij het mij zou willen laten weten.

Liefs Saskia,

Ps. Ik heb zaterdag een slaaphypnose opgenomen. Speciaal als jij helemaal ontspannen wilt slapen en je lichaam helemaal wilt laten ontspannen. Luister hem hier.

Ps. 2 Wil jij jouw doelen behalen en met meer zelfvertrouwen door het leven gaan? Ik geef op woensdag 27 januari een online training om 19.00 uur. Het is helemaal gratis en je kan je hier aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *