Twee grote ogen draaiden mij richting in. Hij keek me aan en knipperde met zijn kleine oogjes en wreef met zijn piepkleine handjes over zijn hoofd. Ik voelde direct een gevoel door mijn lichaam stromen. Een gevoel van liefde. Pure liefde. Deze superschattige baby hoefde er niets voor te doen. Zelfs toen hij ging huilen en zijn speen op de grond gooide, voelde ik nog liefde voor deze baby.
Ik hoor je denken, heb ik wat gemist heeft Sas een baby gekregen? Nee hoor, dit was Finn, de baby van mijn nichtje, die vandaag bij mij op bezoek was. Ik weet dat veel mensen dit gevoel van liefde bij baby’s ervaren. Een baby hoeft niets te doen om verliefd op te worden.
Hij of zij bestaat en dat is genoeg.

Er was een tijd dat mensen ook zo naar jou keken. Jij die dit leest, was ooit ook een baby. Jij hebt ook in ontelbare armen gelegen van mensen die onvoorwaardelijke liefde voelden voor jou.
Liefde waar je niets voor hoefde te doen.

Voel jij onvoorwaardelijke liefde voor jezelf elke dag, een keer per maand of een keer per jaar? De meeste mensen hebben onbewust regels opgesteld voor zichzelf. Ze voelen geen onvoorwaardelijke liefde, namelijk liefde waarvoor je niets hoeft te doen, en wanneer je wat fout doet, blijft de liefde bestaan. Het gedrag is dan niet oke, maar je voelt nog steeds de liefde.

Welke regels heb jij (onbewust) voor jezelf opgesteld?

Als jij een zwerver 10 euro gegeven hebt, als jij naar je oma op bezoek bent geweest, als jij het hele huis gepoetst hebt.

Wanneer voel jij de liefde voor jezelf?
Als ik iets voor iemand anders doe, voel ik de liefde voor mijzelf.
Als ik er mooi uit zie voel ik liefde voor mezelf.

Als x ,  dan voel ik de liefde.

Als je weet wat jij op x moet doen, voelen, denken, om liefde te voelen, dan weet jij wanneer jij liefde voelt.

De meeste mensen hebben op onbewust niveau echter hele moeilijke regels bedacht om aan positieve waarden te voldoen.
Hoe moeilijker jouw regels zijn, hoe minder snel je liefde voelt.
DAT BETEKENT DUS OOK, hoe makkelijker jouw regels zijn, hoe sneller je de liefde voelt.

Als ik mezelf een knipoog geef, voel ik de liefde.
Als ik een hand op mijn hart leg, voel ik de liefde.
Dit zijn voorbeelden waarin de regels erg makkelijk te voltooien zijn, waardoor iemand veel sneller de liefde echt voelt.

Wil jij vaker echte liefde voor jezelf voelen? In mijn online hypnose training, is dit precies wat je gaat doen. Je neemt hierin afscheid van het ik ben niet goed genoeg gevoel. Je vervangt dit door meer zelfvertrouwen, liefde en power te voelen. Te volgen in je eigen tijd, in je eigen huis en zo vaak als je wilt kan je het herhalen. Wil je meer weten? Lees hier er alles over.

Ps. ik ga nu even met mijn hand op mijn hart naar mezelf knipogen in de spiegel, even testen of ik dan liefde voel 😉

Liefs Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *