Ik gluur door het raam naar binnen en ik kijk mijn baasje recht in haar ogen aan. Ik wil naar binnen, het liefste NU! Meestal hoef ik me alleen maar te laten zien en dan doet ze direct open. Nu verroert ze geen vin. Ik laat mijn zielige geluid horen en kijk met mijn allerliefste blik. Vreemd ze maakt nog steeds geen aanstalten om het raam open te komen doen en mij binnen te laten. Ik wil lekker eten en op de bank gaan slapen, of op tafels lopen, wat van mijn baasje niet mag. Ik kijk wat beter, waarom doet ze niet open; en dan zie ik ineens dat de fijne tafel er staat. De tafel waar ik altijd op wil liggen, maar waar ik nooit op mag liggen van mijn baasje. Die zachte grote mooie blauwe tafel. Zie ik dat nou goed? Ligt er nou iemand op de tafel? De persoon ligt heerlijk rustig, en heeft een fijne plaid op zijn benen, hij ziet er heel ontspannen uit.
Wat is mijn baasje aan het doen? Ik maak mijn ogen tot spleetjes en kijk nog wat beter en ik zie dat haar handen op zijn hoofd liggen. Ze raakt zijn hoofd aan en als resultaat ligt hij heerlijk ontspannen. Is dat de reden dat ik niet naar binnen mag? Ineens zie ik vanuit mijn ooghoek wat bewegen en ik zie dat er een vogel op het pad zit. Ik neem een pose aan en ik sluip voorzichtig naar mijn lekkere hapje toe. Ik sluip nog wat dichterbij, maar helaas de vogel gaat er vandoor. En op dat moment hoor ik het raam open gaan en kan ik naar binnen. Whoehoe wat een feest. Ik hoor dat de man weggaat en dat mijn baasje mijn naam roept. JOEP! Whoehoe eten eten eten eten. Ik krijg zelfs 3 snoepjes. Ik zie poes ook door de achterdeur binnen komen. Zij woont hier ook in huis en mijn baasje noemt haar lotje. Wat een stomme naam voor een poes he. Mijn naam is tenminste leuk: Joep, dat is cool. Ik hoorde vandaag iemand zeggen aah ik ga die kat aaien, want het is dierendag. Mijn baasje zei het vanochtend ook al toen we snoepjes kregen en ik ben op de foto geweest. De foto vond ik niet leuk, die snoepjes waren wel leuk. Wat ga jij doen voor dierendag? Wat ik ga doen? Ik ga eens heerlijk een dutje doen, op de bank. Laterrrrrr Miauww.
Ps. Wil jij ook een heerlijke ontspannen bars behandeling bij mijn baasje? Als ik door jou mijn huis niet in mag, krijg ik daarna 3 snoepjes, dus dat is een win win situatie 😉 In de maand oktober is een bars behandeling slechts 50 euro. Pak jij je kans?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *