Lekkere hapjes😜🤓

LASAGNE? Mijn mond viel nog net niet open, toen mijn moeder vertelde wat zij gegeten hadden die avond. We zaten gezellig in een restaurant, voor een high wine voor de verjaardag van mijn moeder, van vorig jaar. Ze wilde graag naar een musical. Dat werd natuurlijk even wat anders door de komst van Corona. Stiekem waren we door de waan van de dag helemaal vergeten dat mijn moeder nog een uitje tegoed had.
Tot ze in juli ineens met de kaart (cadeaubon) op de proppen kwam. “Kijk eens wat ik vond.” Ze had een nieuw idee, het leek haar wel leuk om een wijnproeverij te doen. Zo gezegd zo gedaan en daar zaten we dan. De vriendelijke serveerster vroeg wie er al eens een wijnproeverij had gedaan, mijn ouders en mijn broertje hadden nog nooit een wijn proeverij gehad, vandaar dat ze als avondeten lasagne hadden gegeten. De serveerster vervolgde: “jullie krijgen een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert.” Ik zag de ogen van mijn moeder zo groot worden als schoteltjes en toen de serveerster weg was barstten we in lachen uit. “Ik zei toch dat het met hapjes was mam!” Mijn moeder en broertje dachten dat ze een paar bitterballen kregen.
Vervolgens kregen we de heerlijkste hapjes en wijntjes te proeven. Toen het hoofdgerecht kwam, bleek het een plank met allerlei lekkers te zijn, garnalenkroketten, kaas, worst, salades, stokbrood, chipjes. De avond vorderde, en hoe meer wijntjes we ophadden, hoe gezelliger het werd. We sloten de avond af met een heerlijk zoet dessert en een niet zo zoete dessertwijn. Kortom een avond uit duizenden, maar als mijn moeder het niet gevraagd had, hadden we deze avond niet gehad.
Ik was dolblij dat mijn moeder er zelf om vroeg. Ik heb in het verleden ook vaak cadeaus gekregen voor mijn verjaardag, die ik niet geint heb, omdat ik dacht; daar moet degene zelf mee komen die het gegeven heeft of ik het helemaal vergeten was. Als mijn moeder zo had gedacht, hadden we deze heerlijke avond niet gehad. Ben jij iemand die durft te vragen, die cadeaus int? Ik heb speciaal voor alle mensen die in oktober zichzelf een cadeau willen doen, een mooie deal. Ik geef in oktober alle bars behandelingen voor slechts 50 euro. Dus als jij tijd in jezelf wil investeren, als jij klaar bent voor een heerlijk ontspannen avondje, wacht dan niet langer en boek het hier.

Liefs, Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *