“Sas jij bent zo heerlijk authentiek”

dat was de zin die ik vandaag hoorde van een lieve onderneemster. Ik ben op workation. Geen vakantie, maar een hele inspirerende werkweek. Met elf vrouwelijke ondernemers vijf dagen werken en wonen in de watertoren van Vlissingen.

Allemaal werken we aan onze eigen business en inspireren we en leren we van elkaar. Ik vind het geweldig dat iemand me authentiek vind.

Ik ben anders dan andere mensen. Ik omschreef me vroeger ook als een beetje gek. Ik ben zowel zeer gevoelig en rustig, als zeer aanwezig en chaotisch. Allebei ja! En dat maakt me uniek. Jij bent ook uniek, maar erken jij dat ook?

Ik voel mijn hele leven al dingen aan, die ik niet ‘kan’ weten, maar die ik wel voel. Ik leerde al snel van mijn omgeving, dat het niet ‘normaal’ was om erover te praten. Dus dat deed ik niet.

Op een zonnige dag had mijn zus last van haar rug en ik legde mij hand op haar rug en het werd heerlijk warm. Ze vond het heel erg fijn en het hielp haar echt. Ik schrok van deze ervaring en ik dacht dat zij de slechte dingen van haar rug in mijn hand probeerde te stoppen. Heel vaak heeft ze me nog overgehaald om het te doen, maar ik durfde niet meer.

Ik zat er helemaal naast. Als je Reiki geeft of een handoplegging doet, geef de algemene energie door, dus niet je eigen energie. Had ik dat in die tijd geweten, dan had mijn zus zeker vaker van mijn talenten gebruik gemaakt.

Jaren later was ik nieuwsgierig naar wat het eigenlijk was, en kwam ik uit bij Reiki. Zeer sceptisch kwam ik bij Reiki centrum Goirle. Ik ging naar een kennismakingsavond van Reiki. Ik wilde niet vertellen waar ik last van had, want ik wilde ze testen. Heel flauw natuurlijk, maar na de eerste keer was ik verkocht. Ik wilde meer Reiki en snel!

Wil jij een spirituele behandeling ervaren?
Ik geef Reiki-behandelingen en ook Acces Bars behandelingen. Het zijn beide hele bijzondere behandelingen. Ik vind Reiki heel fijn als ik heel slecht slaap of als er in mijn lichaam echt een blokkade zit. Een Acces Bars sessie helpt mij echt om bepaalde overtuigen, emoties en ideeën los te laten, en veel vrijer door het leven te gaan. 

Liefs Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *