Voel jij je op dit moment niet goed genoeg? 

Voel jij je op dit moment niet goed genoeg? En wil jij daar heel graag NU vanaf? Wil jij eindelijk afrekenen met het ik ben niet goed genoeg gevoel?

Je wilt graag:

Je wilt graag de beste versie van jezelf zijn, vol zelfvertrouwen en liefde voor jezelf doen wat jij echt wilt. Je doet lekker waar jij zin in hebt, en je voelt je vol zelfvertrouwen. Je ervaart liefde voor jezelf en je zet jezelf zonder schuldgevoel op nummer een.

Bewust vs onbewust

Wist jij dat 95% van wat je doet op onbewust niveau plaatsvindt? Als je net begint met autorijden, moet je over elke handeling na denken en ben je bewust van elke handeling dat je doet. Als je nu autorijdt, schakel je onbewust, je hoeft er niet meer over na te denken het gebeurt gewoon. 5% van alles wat je doet gebeurt bewust. Als je dit weet, is het best vreemd dat we onze problemen op bewust niveau willen oplossen. Als we het op onbewust niveau betrekken bij het probleem oplossen, gaat het vele malen sneller en gemakkelijker. Dat is dus ook wat jij in deze online training gaat doen.

Je geeft het roer aan je onderbewustzijn.  Het enige wat jij hoeft te doen is te ontspannen, je open te stellen en te luisteren naar mijn stem. Je gaat afrekenen met het ik ben niet goed genoeg gevoel & de beste versie van jezelf ontdekken in deze online training, bestaande uit vier lessen.

Wat is de inhoud van deze online coaching?

  1. In de eerste les ga je de beste versie van jezelf (her)ontdekken. Er zijn namelijk in jouw verleden verschillende momenten geweest waarin jij de beste versie van jezelf was, vol zelfvertrouwen, vol liefde en power.
  2. In de tweede les ontdek je dat sommige beperkende overtuigingen niet van jou zijn. Je hebt ze uit liefde voor het systeem en je ouders overgenomen. Als het niet van jou is, kan je het gewoon teruggeven. Als je een cadeau krijgt, wat je niet leuk vindt, dan geef je dat ook terug. En ontvang je er vaak wat leuks voor terug.
  3. In de derde les ga je onderzoeken waar het niet goed genoeg gevoel vandaan komt. Wat als jij als klein kind meer zelfvertrouwen, liefde en power had gehad? Dan had je leven er heel anders uitgezien. Deze hulpbronnen gaan we toevoegen en je gaat ervaren hoe het is met deze hulpbronnen.
  4. In de laatste les ga je de powerversie van jezelf ontmoeten. Wat als jij vol power, zelfvertrouwen en liefde door het leven gaat?  Wat gaat het voor verschil maken in jouw leven als jij power hebt, voelt en uitstraalt?

18,18Meer informatie

Voordelen van deze online training,
om af te rekenen met het ik ben niet goed genoeg gevoel:

 Je (her) ontdekt de beste versie van jezelf.

De versie die altijd in je heeft gezet,

maar waar je het contact mee bent verloren.

Je ervaart meer liefde voor jezelf,

zodat je met meer compassie naar jezelf kan kijken.

Je ontwikkelt meer eigenwaarde voor jezelf,

zodat je kan ontdekken wat je talenten zijn.

Je voelt meer zelfvertrouwen,

zodat je je doelen sneller kan behalen.

Je weet dat er meer in je zit.

Je ervaart meer POWER,

zodat jij beslissingen kan nemen die jij echt wilt.

Wat gaat het voor verschil maken in jouw leven,

als jij power hebt, voelt en uitstraalt?

Wie ben ik?

Ik ben Saskia Vermeulen. Ik heb me jarenlang niet goed genoeg gevoeld. Ik voelde me niet goed genoeg voor een relatie, leuke baan, leuk huis en ga zo maar door. Van al mijn dromen en verlangens had ik er niet één behaald. Ik keek vooral naar wat ik niet had en wat er niet goed ging. Totdat ik met mezelf aan de slag ging. Ik ontdekte het pad van de persoonlijke ontwikkeling en ik transformeerde mijn negatieve overtuigingen een voor een. Nu ben ik dankbaar voor wat ik wel heb, voel ik liefde voor mezelf & heb ik veel meer zelfvertrouwen. Als ik angst voel, laat ik me daardoor niet tegenhouden. Ik transformeer levens van anderen, door middel van mijn coaching en hypnose.

transformatie coaching

Ben jij helemaal klaar met je niet goed genoeg te vinden? 

Ben jij helemaal klaar met je niet goed genoeg te voelen, te kijken naar wat je niet hebt? Is het nu tijd om af te rekenen   Meld je dan nu aan voor de online coaching van Saskia Vermeulen. Je kan op elk moment de video van de eerste les bekijken. Daarna kan je in je eigen tempo de online coaching volgen.

Bonus

Voor de eerste 25 mensen heb ik een geweldige bonus. De eerste 25 mensen die zich aanmelden voor de online  coaching, krijgen er een 1 op 1 coaching call bij. Door de lessen, heb je de beste versie van jezelf naar boven gehaald en afgerekend met niet goed genoeg zijn, door dit te combineren met 1 op 1 coaching-call om je verlangens te vertalen naar heldere doelen,  zal je meer geluk uit je leven halen. Als je bij een van de eerste 25 mensen hoort, neem ik automatisch contact met je op.

Als je je hebt aangemeld, ontvang je direct de eerste mail met daarin de eerste coaching.
Dit is echt iets voor jou, als jij meer zelfvertrouwen & liefde voor jezelf wilt EN als je wilt afrekenen met het ik ben niet goed genoeg gevoel.